Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Paliwigo

Unforgettable Golf Experiences

Bedrijfsnaam Paliwigo
KvK Nummer 09136779
Website www.paliwigo.com
Beschrijving onderneming Wij helpen, supporten en faciliteren in de behoeften van klanten voor en met Unforgettable Golf Experiences. Dit is divers, workshops, persoonlijke coaching, travel, events, marketing en uniek beeld materiaal middels eigen fotografie en video's. The experience wordt verder aangevuld met wine experiences, sake experiences en Belgische chocolate experiences
Naam innovatie Unforgettable Golf Experiences
Beschrijving innovatie De innovatie is het bij een brengen van de "Unforgettable Golf Experiences met Unforgettable Wine Experiences" daarbij is speciaal in Japan de "Sake experiences" en persoonlijk te beleven. Bij dit alles zijn er unieke producten van Belgische chocolades, een praline champagne gevulde golfballs en speciale kruidenchocolades.
Website innovatie under construction of the additional pro...
Noodzaak en belang van deze innovatie Het combineren van lokale unieke golf banen met lokale producten waarbij de passies een directe link zijn. Met de service en producten wordt een unieke combinatie en ervaring mogelijk gemaakt voor klanten, Dit geheel is voor hun een zeer persoonlijke beleving waarbij in de privé sfeer deze lokale producten als service worden aangeboden om van te genieten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinaties van golf en de aanverwante services met producten bestaat niet. Daarbij gaat Peter Klerkx op iedere reis mee als persoonlijke gepassioneerde begeleiding voor golf en de unieke producten.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact