Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

PLEKvoor

Klikwoning

Klikwoning

Bedrijfsnaam PLEKvoor
KvK Nummer 61541818
Website www.plekvoor.com
Beschrijving onderneming PLEKvoor werkt met passie aan het vernieuwen van de bouwsector. Dit doen we vanuit onze visie “Vastgoed ontwikkelen als auto’s, verkopen als telefoons en recyclen als PETflessen". Wij richten ons primair op het verkopen, ontwikkelen en assembleren van seriematig geproduceerde, modulaire woonunits.
Naam innovatie Klikwoning
Beschrijving innovatie We hebben een innovatief en intelligent systeem ontwikkeld om woningen op een kosteneffectieve en snelle manier te produceren. De basis wordt gevormd door industrieel geproduceerde koppelbare modules met een geïntegreerde kabelboom (geïnspireerd uit de auto industrie) die op locatie aan elkaar geklikt worden, plug & play. Het frame vullen we met integrale wanden, vloeren en dakdelen. Duurzaamheid staat voor ons centraal. Wat betreft de keuze van de bouwmaterialen, de toegepaste energiehuishouding, flexibiliteit en aanpasbaarheid.
Om innovatie te blijven toepassen kunnen onze producten makkelijk geüpdatet worden. Door de flexibiliteit van het systeem kan er op een veranderende gebruikersvraag worden ingespeeld door een module aan te klikken of weg te halen, maar ook binnen het systeem intelligente wand-, dak- en vloerpanelen toe te voegen.
Website innovatie www.habhuis.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij vinden het gek dat een auto in een fabriek wordt gemaakt en een woning niet. De kostprijs en faalkosten in de bouwsector zijn nog steeds erg hoog. Voor een belangrijk deel komt dit door de ‘productie ter plekke’ op de bouwplaats. Die gaat gepaard met veel kostenverhogende improvisatie. Wij geloven in het ontwikkelen van een volledige productiestraat voor gebouwcomponenten. Zo kunnen woningen goedkoper en effectiever in serie worden geproduceerd. Met ons innovatieve systeem zetten we een volgende stap in de ontwikkeling van het nieuwe bouwen.
We bedienen de echte behoeften van de gebruikers. Mensen consumeren, of ze nu eten, recreëren of wonen. Ze willen daarbij voor mooier, slimmer, moderner en flexibeler kunnen kiezen voor een redelijke prijs. Ze willen bijvoorbeeld om het jaar een nieuwe telefoon. Ze willen hippe gadgets aanschaffen. Wij hebben ons hardop afgevraagd waarom we mensen nog traditionele vastgoedoplossingen bieden. Met ons systeem bieden we gebruikers een nieuw, betaalbaar en uniek product dat aansluit op de technologische mogelijkheden. Bovendien kunnen we met dit systeem sneller reageren op veranderingen in de vraag. Onze huizen zijn snel geplaatst en kunnen snel aangepast en herplaatst worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatieve manier van ontwikkelen van PLEKvoor is nieuw en origineel omdat wij meerdere facetten samenbrengen. Ons systeem is duurzaam, energiepositief en kosteneffectief. Maar ook flexibel, verplaatsbaar en uitbreidbaar. Tijdsonafhankelijk dus. Met een belangrijke pijler dat we altijd zorgen voor een mooi design. Mooier, slimmer en anders.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact