Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Op de Laak orthodontie BV

Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud

Bedrijfsnaam Op de Laak orthodontie BV
KvK Nummer 50079905
Website www.orthodontievenlo.nl
Beschrijving onderneming Het is een praktijk voor orthodontie, maar gaat eigenlijk veel verder dan de reguliere orthodontie.Wij proberen de oorzaak te behandelen en vele componenten die er bij horen. Het gaat niet alleen om de tanden recht te zetten ( wat een symptoom is) maar de kaken in de juiste positie te zetten voor het reguleren voor een beter en mooier gezicht.
Naam innovatie Orthodontiepraktijk Hertog Reinoud
Beschrijving innovatie Zie boven: we reguleren niet alleen het gezicht, maar proberen ook de luchtwegen te verbeteren omdat dit samenhangt met de gevonden kaakafwijkingen. Ook voeding is zeer belangrijk. Het doel is uiteindelijk een betere gezondheid voor de patiënt te realiseren. Dat kinderen minder keel neus en oor problemen krijgen, minder vaak verkouden worden, minder kans op slaapapneu op latere leeftijd enz, enz.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Dit gaat over ons allerbelangrijkste bezit, en dat is ons lichaam. De bedoeling is dat we een gezond lichaam krijgen maar vooral ook behouden. Na 25 jaar in de medische wereld te verkeren en de nodige studies te hebben gevolgd, zoals geneeskunde, tandheelkunde, 1 jaar kaakchirurgie, logopedie en orthodontie ben ik tot de kennis gekomen die ik nu heb. Momenteel gaat er veel mis in de gezondheid. De kosten worden alsmaar hoger en de ziekten ( vooral chronische ziekten) nemen alsmaar toe. Check het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, in Nederland wordt alles goed bijgehouden. Maar ook wereldwijd is dit probleem aanwezig. Ik heb ontdekt dat gezondheid vanuit de mond komt. Iets wat enkele briljante pioniers in de vorige eeuw ook al ontdekt hebben.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product wat ik onder andere gebruik is Myobrace. Dit is enkel een tool. Het belangrijke werk is de begeleiding hierin en de oefeningen die gedaan worden. Dit is bij ons uniek omdat ik gebruik maak van de beste technieken. Wat is verder uniek: ik ben een arts die graag samenwerkt met vele disciplines. Helaas is de medische wereld keihard en iedereen heeft zijn eigen belangen. Uiteindelijk komt dit niet ten goede van de patiënt. Daarom heb ik de afgelopen 20 jaren ook geen gigantische vooruitgang gezien in de geneeskunde, en dan heb ik het over een grote sprong vooruit. We zijn nu in staat gebruik te maken van de beste diagnose technieken, maar niemand komt op het idee deze tools tezamen te gebruiken. Hier heb ik het over het digitaliseren van het menselijke gezicht. De mogelijkheden zijn gigantisch, want met data kan men echt goed onderzoek verrichten. Hier ligt mijn ware ambitie; hoe krijgen we alle partijen bij elkaar om een beter gezondheid te creëren voor onze kinderen maar ook voor ons zelf, in een digitaal systeem waarbij we ons ieder moment kunnen evalueren bijstellen en verbeteren. En het belangrijkste: hoe kunnen we kennis met elkaar delen en hoe kunnen we van op een evenredige en eerlijke manier van elkaar profiteren?

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact