Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Noodliften.nl BV

inventarisatie

Bedrijfsnaam Noodliften.nl BV
KvK Nummer 58246339
Website www.noodliften.nl
Beschrijving onderneming tijdelijke oplossingen voor mobiliteit tijdens liftstilstand
Naam innovatie inventarisatie
Beschrijving innovatie in ontwikkeling: diepe inventarisatie van bewoners in "ouderen huisvesting" inzicht krijgen voor woningbouw en calamiteiten diensten wie er woont en welke maatregelen er nodig zijn tijdens calamiteiten zoals liftuitval e.d. denk aan mindervaliden, rolstoelen, slechtziendheid, huisdieren etc etc. in bijna alle gevallen weet de woningbouw niet wie er woont en op welke manier. verdiept inzicht geeft extra veiligheid en comfort voor alle partijen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie in bijna alle gevallen weet de woningbouw niet wie er woont en op welke manier. verdiept inzicht geeft extra veiligheid en comfort voor alle partijen. steeds grotere groep ouderen met minder validen. deze groep moet inzichtelijk worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel er is in de maatschappij totaal geen inzicht bij deze groep bij calamiteiten. de almaar groeiende groep zal in de toekomst voor extra zorg en problemen zorgen als dit niet in kaart is gebracht. bijv. de brandweer en woningbouw weet exact waar die heer met rolstoel woont en kan direct reageren met het juiste materieel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact