Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

NoFoodWasted BV

Afgeprijsd app

NoFoodWasted app

Bedrijfsnaam NoFoodWasted BV
KvK Nummer 62075020
Website www.NoFoodWasted.com
Beschrijving onderneming NoFoodWasted maakt van voedselverspilling een keuze. Onze praktische oplossingen voorkomen derving, zijn rendabel en werken voor iedereen.
Geen geitenwollensokkenideologieën, maar gewoon een kwestie van doen. Minder verspillen, meer besparen!
Naam innovatie Afgeprijsd app
Beschrijving innovatie Een van onze oplossingen is Afgeprijsd, een handige app die in één oogopslag laat zien welke producten bij jou in de buurt tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen en dus in de aanbieding zijn. Dit kan zijn bij een supermarkt of restaurant. Door de vraag naar deze producten – waar helemaal niets mis mee is! – te stimuleren, gaan we verspilling tegen. En dat is goed voor het milieu, voor de ondernemer én voor de consument! Ook daar worden we dus allemaal beter van.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Een derde van al het voedsel wat geproduceerd wordt eindigt in de afvalbak. In Nederland alleen al zijn we verantwoordelijk voor €4 miljard aan weggegooide levensmiddelen. Het schrijnende probleem staat wereldwijd inmiddels hoog op de politieke agenda. Alleen beperkt zich dit helaas vooral tot goede intenties en diplomatiek overleg. Meer dan ooit is er daarom een vraag naar concrete oplossingen waar iedereen beter van wordt.

NoFoodWasted is het antwoord op die vraag. Het idee is dat we van voedselverspilling een keuze maken. Onze innovatieve en praktische oplossingen voorkomen het onnodig weggooien van voedsel en zijn rendabel voor iedereen. De kracht van NoFoodWasted ligt in het bieden van deze oplossingen, met behulp van technologie, waarbij we het leven van de ondernemer en de consument makkelijker maken. Iedereen moet zich kunnen inzetten, zodat iedereen kan profiteren en uiteindelijk iedereen wint. Geen geitenwollensokkenideologieën, maar gewoon een kwestie van doen. Minder verspillen, meer besparen! En dat alleen maar door gewoon eten te kopen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nergens in de wereld is er een marktplaats tegen voedselverspilling waar aanbieder en consument zo samen gebracht worden als bij Afgeprijsd. Wij zijn de 1e in de wereld die consumenten, supermarktondernemers en restaurants met elkaar verbind om samen iets te doen tegen voedselverspilling.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact