Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

MyCardWallet BV

iCard

iCard zichtbaar op smartphone

Bedrijfsnaam MyCardWallet BV
KvK Nummer 60104287
Website www.mycardwallet.nl
Beschrijving onderneming MyCardWallet realiseert innovatieve royalty-oplossingen die van klanten een fan van het bedrijf maken. De oplossingen weken op de smartphone van de klant zonder dat het bedrijf er een app voor hoeft te ontwikkelen. Effici├źnt in kosten en effectief in klantenbinding
Naam innovatie iCard
Beschrijving innovatie Dmv een front-back end kunnen bedrijven hun klanten binden en informeren. Met een simpele loyality iCard maar ook met een spaar en/of betaalprogramma. Via de smartphone kunnen bedrijven 7x24 uur met hun klant communiceren over aanbiedingen, afspraken, sprak saldo en meer. Dat alles geïntegreerd met de functionaliteit die smartphones bieden: push, GPS, iBeacons, navigatie, doorlinken en meer.
Er is geen app nodig dus kosten zijn laag, werkt op alle type smartphones dus geen gedoe met ontwikkeling en onderhoud per platform. Door de integratie van back-en met de iCard is integratie met de traditionele administratie eenvoudig. Altijd tenminste 40% goedkoper dan bestaande systemen via plastic en papieren pasjes.
Rondom deze innovatieve technology ontwikkelt MyCardWallet samen met klanten oplossingen die bv. "vrienden-van", Digitale Groene Kaarten, Burgerparticipatie, vervoersoplossingen, smart-area mogelijk maken.
Voorbeelden zijn te vinden op www.mycardwallet-cardservices.nl Daarop staat een "Demo" maar zijn ook een aantal digitale vervangers van de simpele winkelpassen te vinden.
Website innovatie www.mycardwallet-cardservices.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Klanten worden steeds volatieler, binding met bedrijven, overheid en verenigingen wordt steeds minder. Het is voor organisatie belangrijk om de klant te binden en zich speciaal te laten voelen. Daarnaast zijn mensen gevoelig voor extra services die "meekomen" met het product: personalisatie obv. big data is mogelijk. Verder sluit de dienst aan bij de 24-uurs economie: just-in-time informatie obv just-what-you-want-now. Niet onbelangrijk is te vermelden dat de dienst zorgt voor aanmerkelijk minder plastic en papier.
Last but not least: in tegenstelling tot apps, die maar een enkele keer gebruikt worden en na 2 maanden een bereik hebben van stechts 10-15% bereiken wij >80% van de klanten an een organisatie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De oplossing is binnen Europa nog nauwelijks beschikbaar. MyCardWallet paart innovatieve techniek aan concepten die er toe doen. Langzamerhand zien wij bedrijven "omdenken": ene warme klankrelatie opbouwen, klanten binnen aan de eigen wijk en lokale ondernemers, toegang hebben tot een louyality oplossing waarvoor ketens en hele grote bedrijven heel veel geld uitgeven en inzet van de smartphone in de comfort van het dagelijks leven.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact