Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Muze

SimplyEdit

Weergave van simply edit op een mobiele telefoon

Bedrijfsnaam Muze
KvK Nummer 08136056
Website simplyedit.io
Beschrijving onderneming Muze bouwt sinds 1999 aan het web. We maken het liefst simpele oplossingen voor complexe problemen, door even wat langer na te denken.
Naam innovatie SimplyEdit
Beschrijving innovatie SimplyEdit is een nieuwe manier van werken met het web. Het is een web editor die iedereen kan gebruiken. Het is een tool waarmee webdesigners zonder programmeren professionele websites kunnen opleveren. Het is een Content Management Systeem (CMS) wat volledig in je webbrowser draait.
Website innovatie https://simplyedit.io/
Noodzaak en belang van deze innovatie CMS systemen en HTML WYSIWYG editors zijn niet nieuw. Toch wekken ze vooral frustratie op. CMS systemen doen hun werk op complexe server omgevingen en integratie met de HTML editor is daardoor ingewikkeld en onhandig. SimplyEdit maakt het web weer voor iedereen toegankelijk, zonder dat je programmeurs nodig hebt. Websites die met SimplyEdit gemaakt zijn kun je ook gemakkelijk archiveren of offline tonen, zonder verlies van functionaliteit. SimplyEdit maakt het nu al mogelijk om websites te publiceren voor het gedecentraliseerde web, gebaseerd op Peer2Peer protocollen en blockchain technologie (bijvoorbeeld IPFS).
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel SimplyEdit bevat een aantal innovatieve technologieen, met name op het gebied van vertaling tussen intenties van een redacteur en bewerkingen op HTML, het vereenvoudigen van de koppeling tussen weergave en data, zonder programmeerkennis nodig te hebben, en het verplaatsen van functionaliteit die traditioneel op de server uitgevoerd wordt naar de webbrowser. Er zijn (nog) geen concurrenten die een vergelijkbaar product aanbieden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact