Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Magnetic Fit

U-FIt

Schematische weergave ontwikkeling lampen

Bedrijfsnaam Magnetic Fit
KvK Nummer 65604857
Website www.magneticfit.com
Beschrijving onderneming Een innovatieve magnetische verbinding voor de overdracht van elektriciteit. Dat is de basis van Magnetic Fit ®.
Naam innovatie U-FIt
Beschrijving innovatie Universeel:
De U-Fit® verbinding is toepasbaar op alle lampen en armaturen. Eén universele adapter voor zowel thuis als op je werk.Besparend: De verbinding is toepasbaar op bestaande armaturen, maakt de overstap naar LED nog eenvoudiger en bespaart op operationele kosten door het eenvoudige magnetische montage systeem.Gebruiksvriendelijk: Lampen en armaturen zijn met 1 klik aan de magnetische verbinding te bevestigen en flexibel te verwisselen. Zelfs als je boven je macht werkt.Hergebruik: De verbindingen en onderdelen van het U-Fit® systeem zijn opnieuw te gebruiken. Goed voor het milieu. Toekomstgericht: Magnetic Fit® werkt samen aan productontwikkeling met als doel optimaal gebruiksgemak
Website innovatie www.magneticfit.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Het financieel en technisch toegankelijk maken van duurzame elektrische producten doordat de drempel om producten te installeren lager wordt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Grootste verandering sinds de ontwikkeling van de Edison 27 verbinding ( E27, E14 etc.)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact