Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

LoQit BV

LoQit, elektronisch sluitsysteem

Bedrijfsnaam LoQit BV
KvK Nummer 61758280
Website www.loqit.nl
Beschrijving onderneming LoQit is hét innovatieve elektronische sluitsysteem voor opbergmeubilair met een ongekende flexibiliteit. De kernactiviteit van LoQit is het ontwikkelen, assembleren en (inter)nationaal verkopen van dergelijke elektronische sluitsystemen.
Naam innovatie LoQit, elektronisch sluitsysteem
Beschrijving innovatie Innovatie is de basis van LoQit en zit daardoor in haar genen. De zusterorganisatie Sonesto (www.sonesto.nl) is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop van (met name) lockers. Voorheen werden lockers grotendeels met mechanische sloten uitgerust. Tegenwoordig is er een trend naar (elektronische) intelligentie in een locker. Sonesto kon geen elektronisch slot vinden welke flexibel aan alle eisen voldeed.

Het slot van LoQit geeft de ultieme flexibiliteit. Flexibiliteit wat betreft de bediening van de sloten, de manier van openen en rapportagewensen, maar ook flexibiliteit als de klant later wilt kiezen voor andere functionaliteiten. Met het LoQit elektronisch slot is de klant altijd up-to-date met de razendsnelle technologische ontwikkelingen en klaar voor de toekomst! Verandert uw organisatie? LoQit verandert met u mee!

In hoofdlijnen is het belangrijkste innovatieve onderdeel (waar patent op is verkregen) dat er communicatie plaatsvindt tussen het slot en de deurunit middels de DC-PLC techniek. Daarmee kan er via contactpunten stroom en data op een deur worden gerealiseerd. Voor detail uitleg is een persoonlijk gesprek aan te bevelen. De vele mogelijkheden van het slot komen overigens goed naar voren in de animatie op de website (zie verder).
Website innovatie http://www.loqit.nl/#video.
Noodzaak en belang van deze innovatie In de huidige maatschappij is het veilig opbergen en uitgeven van goederen steeds essentiëler. Daarnaast is er steeds meer behoefte dit op een snelle, elektronische wijze uit te voeren waarbij een systeem voorbereid is op alle mogelijke toekomstige technische ontwikkelingen. Dat vraagt om een systeem dat zo is ontworpen dat het kan mee veranderen met de klant / stand der techniek.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het slot van LoQit geeft de ultieme flexibiliteit. Flexibiliteit wat betreft de bediening van de sloten, de manier van openen en rapportagewensen, maar ook flexibiliteit als de klant later wilt kiezen voor andere functionaliteiten. Met het LoQit elektronisch slot is de klant altijd up-to-date met de razendsnelle technologische ontwikkelingen en klaar voor de toekomst! Verandert uw organisatie? LoQit verandert met u mee!

Dat onze Innovatie nieuw en origineel is blijkt ook uit het feit dat we in oktober 2016 de Innovatieaward hebben gewonnen tijdens de ondernemersprijs Drachten Smallingerland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact