Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

LifeSense Group BV

Carin Wear

Carin Wear

Bedrijfsnaam LifeSense Group BV
KvK Nummer 63685566
Website
Beschrijving onderneming LifeSense Group ontwikkelt zorgtechnologische oplossingen met het oog op een veranderende maatschappij. Onze technologie wordt bottom-up ontwikkeld vanuit de zorgbehoefte en ge├»mplementeerd samen met pati├źnten en instellingen. Hierdoor draagt technologie echt bij aan oplossingen.
Naam innovatie Carin Wear
Beschrijving innovatie Carin is een met internationaal awards bekroonde oplossing voor urineverlies; het grootste gezondheidsgeheim bij jonge vrouwen. Door Carin genieten vrouwen binnen enkele weken weer van hardlopen, sporten en trampolinespringen met de kinderen zonder urine te verliezen. Vrouwen genezen zichzelf door de combinatie van bekkenbodemtraining via een app en slim ondergoed dat de voortgang van de training meet. Carin is ontwikkeld door en voor vrouwen.
Website innovatie www.carinwear.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Urineverlies is een groot probleem bij vrouwen waar niet over gepraat. Het blijkt dat 1 op de 3 vrouwen na een zwangerschap gedurende 20 jaar last van heeft. Toch zoekt maar 10% hulp bij genezing. De overige 90% draagt inlegkruisjes en maandverband om het probleem te managen maar niet op te lossen. Urineverlies heeft ingrijpende psychosociale gevolgen en staat een actief gezond leven in de weg. De oplossing is eigenlijk simpel: Carin is een vriendelijke en niet invasieve manier om vrouwen te genezen met bekkenbodemtraining. Het belang van deze innovatie is dat het de drempel tot genezing aanzienlijk verlaagt en bijdraagt aan een gelukkig en gezond leven.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De meeste bestaande onderzoeken en behandelingen zijn invasief voor het lichaam. Carin daarentegen is speciaal ontwikkeld om een pijnloze behandeling mogelijk te maken. Bij het ontwikkelen van Carin hebben wij gekeken waarom veel vrouwen geen hulp zoeken. Het blijkt dat urineverlies schaamte oproept waardoor niet naar hulp wordt gezocht. Met Carin kan een vrouw zichzelf genezen zonder dat je hiervoor naar een behandelaar hoeft te gaan. Tot slot brengt Carin awareness over het geheim: Wij hebben gemerkt dat vrouwen die genezen zijn veel gemakkelijker over het probleem praten waardoor het ook bespreekbaar wordt. Hierdoor zullen meer vrouwen genezing zoeken en urineverlies een probleem uit verleden wordt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact