Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

LiDRS BV

Leiderschapsontwikkelprogramma

Bedrijfsnaam LiDRS BV
KvK Nummer 60909293
Website www.lidrs.nl
Beschrijving onderneming LiDRS ondersteunt individuen en organisaties met het ontwikkelen van managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Hiervoor hebben wij een LiDRS-academy, LiDRS-coaching en LiDRS-consultancy. Daarnaast starten wij eind januari met een nieuwe business unit (label); YOUNG LiDRS.
Naam innovatie Leiderschapsontwikkelprogramma
Beschrijving innovatie Met het Leiderschapsontwikkelprogramma van LiDRS zorgen wij ervoor dat een organisatie geen of minder externe trainers en consultants nodig heeft. Door onze aanpak, manier van trainen en begeleiding zetten we onszelf (en anderen) buiten spel. We creeren een partnerschap tussen bedrijven, individuen en onszelf waarbij wij niet alleen de deelnemers opleiden tot trainer/consultant, maar hen ook voor langere termijn de handvatten bieden om de organisatie beter te maken. Naast ons unieke trainingsprogramma door ervaren leiders en trainers, geven we ook de mogelijkheid tot het gebruik van alle functionaliteiten van ons model.
Website innovatie model.lidrs.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Het belang voor organisaties is dat wij dure trainers en consultants overbodig maken en deze capaciteiten voor een groot deel in de organisatie weten te beleggen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In zeer sterke mate. Het belang ligt geheel bij de opdrachtgever en de individuele werknemers.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact