Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Kremer Products

Rollergrip

Werking van de rollergrip uitgelegd in afbeeldingen

Bedrijfsnaam Kremer Products
KvK Nummer 61302317
Website www.kremerproducts.com
Beschrijving onderneming Kremer Products doet onderzoek naar nieuwe producten en de haalbaarheid daarvan. Voor de eigen ontwikkelde innovaties werkt het bedrijf als groothandel, de verkoop verloopt via een eigen webshop, levering aan verschillende verfgroothandels, bouwmarktketens en webshops.
Naam innovatie Rollergrip
Beschrijving innovatie De Rollergrip is een (door mij gepatenteerde) simpele kunststof tool, waarmee lakrollers kinderlijk eenvoudig van de verfbeugel verwijderd kunnen worden.
Het product is onlangs op de markt gebracht, aan het product en marktonderzoek is 3 jaar gewerkt.
Door gebruik te maken van de Rollergrip verloopt het verwijderen gecontroleerd. Geen geknoei en verfspetters meer, maar effectief, snel en zonder risico’s.
Dit was nog nooit eerder mogelijk en is daarmee zeker uniek en revolutionair te noemen.
Grote voordeel hierbij is dat er voor het verwijderen géén “slaande beweging” gemaakt hoeft te worden.
Het nieuwe product en werkwijze biedt een unieke oplossing voor Dhz gebruik met uitzonderlijk grote (kostenbesparende) mogelijkheden voor de professionele schilder.
Website innovatie www.kremerproducts.com Linkedin https://...
Noodzaak en belang van deze innovatie De oplossing die de Rollergrip mogelijk maakt, is uniek in de wereld. Het biedt de gebruiker op eenvoudige wijze vele voordelen en groot gebruiksgemak. De eenvoudige maar uiterst doeltreffende en unieke werking van de tool is te vergelijken met die van de dunschiller of ijskrabber. De Rollergrip zal daarmee in de nabije toekomst niet meer uit het winkelschap weg te denken zijn.
Met het nieuwe product wordt het op eenvoudige wijze mogelijk, om een omvangrijke kosten en milieu besparing te realiseren. De huidige werkwijze brengt hoge arbeid, materiaal en afvalverwerking kosten met zich mee, is niet kosteneffectief, niet gebruiksvriendelijk, niet ergonomisch, niet duurzaam en maakt het hergebruik van de verfbeugel vrijwel onmogelijk.
Het bekend maken van de productmogelijkheden zijn van groot belang voor de gehele schildersbranche. De belangen voor deze doelgroep zijn in hoge mate omvangrijker dan dat de productverkoop oplevert voor mij als producent en patenthouder.
Doordat de reeds bestaande werkwijze al jaren onveranderd zijn gebleven en bij grotere bedrijven de directie niet meer op de werkvloer komt, zouden de voordelen weleens onderschat kunnen worden.
Een werknemer binnen de schilderbranche houdt zich immers niet bezig met (omvangrijke) kosten en milieu besparende mogelijkheden.
Dat er met de nieuwe werkwijze veel kosten bespaard kunnen worden, is voor hem niet relevant.
Voor het invoeren van milieu besparende en omzet verhogende werkmethodes zal de bedrijfsleiding/directie dan ook zelf het initiatief moeten nemen.

Uit de eerste product verkoop blijkt deze theorie al bevestigd;
De ZZP-schilder ondervindt dagelijks de nadelen van de huidige werkwijze en ziet naast het gebruikersgemak, ook meteen de kostenbesparende mogelijkheden van het product.
Zij zijn dan ook de eersten, die massaal overstapen en dankbaar gebruik maken van de geboden oplossing.
Doordat het product geschikt is voor twee verschillende doelgroepen met sterk uiteen lopende product eisen. Moest er in de gebruikte materiaal soort, product kwaliteit en productieprosses een passende oplossing voor beide gebruikers gevonden worden.
Tevens moest er t.a.v. de grote product voordelen, hoge patent en product ontwikkelkosten een balans gevonden worden (voor beide gebruikers) in de verkoopprijs.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Rollergrip is een wereldwijd uniek product en maakt het mogelijk om (binnen het werkgebied) zonder het risico op verfspetters een lakroller te verwijderen.
Dat is uitzonderlijk, want dit was (in het bijna 80 jarige bestaan van de lakroller) nog niet eerder mogelijk!
Voor de DHZ gebruiker is de Rollergip een (lang verwacht) handig hulpmiddel met een mooi design en gadget/gift factor. Door het grote gebruiksgemak wordt ook bij deze doelgroep het hergebruik van de verfbeugel gestimuleerd.
De nieuwe werkwijze is echter voor PROFESIONEEL gebruik zo effectief en kostenbesparend, dat het hergebruik van de 6mm verfbeugel weer kosteneffectief zal worden! (en ook dat is ook nieuw!)
De Rollergrip: De duurzame oplossing voor het verwijderen van gebruikte lakrollers!
Met de komst van de Rollergrip is een unieke oplossing gevonden voor het eenvoudig en efficiënt verwijderen van gebruikte lakrollers.
Er is geen kracht nodig en er is geen risico op schade door verfspetters.
De Rollergrip werkt beter en efficiënter dan alle reeds bestaande verwijder methoden.
De voordelen:
• Bespaar kosten op black box doekjes, rollers, beugels en werkkleding.
• Voorkom het beschadigen van de lakroller of het achterblijven van het kunststof klemmechaniek op de beugel.
• U genereert minder afval en werkt u milieubewust en duurzaam.
• Werkt ergonomisch en verminderd risico op letsel en lichamelijke belasting.
• Minder vaak lopen naar de vaste verwijder plaats, omdat de roller op de werkplek verwijderd kan worden zonder verfspetters in de omgeving.
• Werkkleding blijft langer schoon.
• Door de nieuwe werkwijze daalt de afvalstroom en afvalkosten.
• Het verwijderen verloopt zonder het maken van een slaande beweging.
• Voor het verwijderen is er geen grote afstand van de werkplek meer nodig.
• Niet meer met de verfbeugel slaan, bespaard op jaarbasis grote aantallen verfbeugels.
• Daarnaast blijft de bedrijfsbus schoon en voorkomt men ziektekosten doordat er met de Rollergrip veiliger en lichamelijk minder belastend gewerkt kan worden. En komt u ook nog eens professioneler over op uw klant!

Het product voldoet aan een hoge professionele kwaliteitsverwachting. Er is bij de productie gebruik gemaakt van een hoogwaardige en slagvaste kunststof.
Deze kunststof is goed bestand tegen krachtbelasting en chemische middelen. Tevens draagt dit bij aan een optimale gebruikerservaring en lange levensduur.
Ook handig; er is in de achterzijde van het handvat een verfblikopener verwerkt. Hiermee kan eenvoudig een verfblik geopend worden.
De Rollergrip werkt voor de professionele schilder productieverhogend, kostenbesparend, ergonomisch, milieuvriendelijk en duurzaam.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact