Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Keytoe

Geluk voorop

Bedrijfsnaam Keytoe
KvK Nummer 53369130
Website https://www.keytoe.nl/
Beschrijving onderneming Mooiste bureau van Nederland. Een full service (marketing) bureau.
Naam innovatie Geluk voorop
Beschrijving innovatie Geluk staat voorop in alles wat Keytoe doet. Van propositie naar klanten, tot organisatie structuur en cultuur intern voor collega's.
De propositie naar klanten is niet meer projecten draaien. Maar klanten kunnen Keytoe als collega aannemen. Net als een medewerker krijgen wij een half jaar contract bij de klant en gaan voor een gezet aantal uur aan de slag, niet met 1 persoon, maar een multidisciplinair team, die een veel hechtere relatie schept met de klant dan normaal in een project. En waar we op basis van de hoogste prio aan de slag kunnen gaan met de juiste expert. Dit maakt het ook dat de klanten gelukkiger raken met ons.
Onze organisatie structuur en cultuur is gericht op geluk van collega's, door volledig transparant te zijn, collega's ultieme vrijheid en besluitbevoegdheid te geven. Ze bepalen elkaars salaris, hebben onbeperkt vakantiedagen, nemen eigen collega's aan en werken voor klanten die ze zelf uitzoeken. Bepalen ook eigen dienstverlening.
Website innovatie https://www.keytoe.nl/revolutie/
Noodzaak en belang van deze innovatie Waar zit het ultieme belang van ieder individu? In gelukkig zijn. Dit proberen wij in elke vezel van ons bestaan te faciliteren, zowel intern als extern. Noodzaak is extreem, belang door het dak.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er komen steeds meer organisaties in Nederland en de rest van de wereld die op deze manier georganiseerd zijn. Maar de propositie is na onderzoek vanuit ons volledig uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact