Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Jumba

Social woonplatform Jumba

Bedrijfsnaam Jumba
KvK Nummer 64686515
Website www.jumba.nl
Beschrijving onderneming Wonen eenvoudig bereikbaar, dat is Jumba. Jumba is hét nieuwe transparante online woonplatform van Nederland. Op Jumba vind je alle relevante info over alle woningen van Nederland, bied je op woningen en zet je jouw woning gratis te koop.
Naam innovatie Social woonplatform Jumba
Beschrijving innovatie Wonen eenvoudig bereikbaar, dat is waar Jumba voor staat. Samen zijn we onderweg naar een transparante woonmarkt door onafhankelijk en belangeloos informatie te delen. We verlagen drempels om op de woonmarkt te acteren, digitaliseren processen en creëren we beweging op de woonmarkt.
Website innovatie www.jumba.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De woonmarkt kenmerkt zich door intransparantie, onoverzichtelijkheid en analoge dienstverlening. Kortom: tijd voor innovatie! Consument gedreven innoveren wel te verstaan!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een onafhankelijk en consument gedreven woonplatform hebben we in Nederland momenteel nog niet. De data en informatie die wij beschikbaar stellen is uniek en het aanbod van koopwoningen is het meest complete aanbod van Nederland. We leggen de consument qua handelen geen drempels op en zorgen ervoor dat iedereen op het moment van een voorgenomen transactie, maar ook in de periode daarbuiten (95% van de tijd) nut ervaart van ons platform. Je managed jouw woonavontuur via Jumba!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact