Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Jouw Omgeving

Jouw Omgeving

Bedrijfsnaam Jouw Omgeving
KvK Nummer 55511708
Website www.jouwomgeving.nl
Beschrijving onderneming Jouw Omgeving staat voor jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek. Jouw Omgeving biedt een (beveiligde) online omgeving die integrale zorg mogelijk maakt. Het platform is zowel een virtuele behandelplek als systeem voor online werkprocessen.
Naam innovatie Jouw Omgeving
Beschrijving innovatie Jouw Omgeving is het enige online platform speciaal gemaakt voor cliënten in plaats van de behandelaar. Jouw Omgeving wordt ook wel de "Apple onder de eHealth leveranciers" genoemd, omdat visueel ontwerp en de gebruikerservaring vanaf dag 1 de leidende rol hebben gespeeld in de ontwikkeling. Het platform is uniek in zijn gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkelijkheid.

Jouw Omgeving geeft cliënten en hun naasten de mogelijkheid om een actieve rol in de behandeling te spelen.
Het platform is volledig transparant en cliënten hebben de mogelijkheid om hun eigen dossier en rapportages in te zien en er actief in te werken. Er zijn verschillende beveiligde communicatiekanalen mogelijk zoals chat, berichten en beeldbellen.

Jouw Omgeving heeft een grote selectie tools en modules om echt online aan de behandeling te werken. Iedereen uit het netwerk van een cliënt die een rol speelt in de behandeling kan toegang krijgen tot het platform
Website innovatie https://vimeo.com/213204065
Noodzaak en belang van deze innovatie Zorginstellingen zijn op zoek naar manieren om hulpverlening effectiever, efficiënter en transparanter te maken. Niet voor maar met cliënten werken aan betere zorg. Dit is mogelijk dankzij Jouw Omgeving.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Jouw Omgeving is het enige online platform primair gemaakt voor de cliënt in plaats van de behandelaar. Geen ander platform is zo toegankelijk, visueel, gebruiksvriendelijk en aansluitend bij de doelgroep.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact