Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Joined Work Center BV

Hook'd

Hook'd

Bedrijfsnaam Joined Work Center BV
KvK Nummer 63489457
Website www.hookd.nl
Beschrijving onderneming Social Enterprise, consumer product development
Naam innovatie Hook'd
Beschrijving innovatie Hook'd is een haak waarmee je eenvoudig en veilig één of twee (herbruikbare)boodschappentassen aan de bagagedrager van je fiets hangt, gemaakt van gerecyclede plastic tasjes en geproduceerd in Nederland!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het gebruik van de fiets voor het doen van de dagelijkse boodschappen willen we stimuleren door het veilig en eenvoudig te maken je boodschappentassen te gebruiken. Fietstassen worden (vooral in steden waar fietsen buiten staan) vies, nat of gebruikt als afvalbak. Parkeren met fietstassen is vaak lastig en thuis moet je een paar keer naar je fiets teruglopen om de boodschappen in de keuken te krijgen. Met de tassen aan het stuur fietsen is levensgevaarlijk. Daarom gaan veel mensen vaak toch even met de auto boodschappen doen. Ook het gebruik van plastic tasjes wordt hierdoor teruggedrongen. Met de gebruikersvriendelijke Hook'd is dat niet meer noodzakelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn een paar ingewikkelde systemen geweest die aan de bagagedrager gemonteerd moeten worden. Daarna is de bagagedrager niet meer te gebruiken voor bijvoorbeeld een fietszitje of iets dergelijks. Hook'd is origineel in zijn eenvoud en gebruiksgemak. Toegevoegde waarde is dat Hook'd gemaakt is van gerecyclede plastic tasjes en in Nederland duurzaam geproduceerd is in plaats van bijvoorbeeld in China.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact