Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Jelba

Jelba B2B P.I.M. systeem

Schematische weergave werking Jelba B2B P.I.M. systeem

Bedrijfsnaam Jelba
KvK Nummer 63378132
Website www.jelba.nl
Beschrijving onderneming Wij ontwikkelen, implementeren en runnen de digitale kanalen voor B2B bedrijven. Onze klant heeft zijn eigen B2B internet afdeling voor minder dan 1FTE. Afrekenen gaat voor 80% op resultaat.
Naam innovatie Jelba B2B P.I.M. systeem
Beschrijving innovatie Een geavanceerd B2B product informatie management systeem (P.I.M.) ingericht voor MKB bedrijven die via meerdere kanalen optimaal hun product data geoptimaliseerd en verrijkt doorsturen naar alle andere digitale kanalen. Uniek is de B2B inrichting van het software product voor fabrikanten, importeurs en dealers die direct of indirect aan B2B inkopers leveren. Koppelbaar met alle ERP software, open source web systemen, lead tooling, e-mail software, web 2 print et cetera.
Website innovatie www.jelba.nl/technologie/
Noodzaak en belang van deze innovatie MKB bedrijven hebben nu ook toegang tot software die voorheen alleen voor de grote bedrijven betaalbaar was. Daar komt bij dat zij direct succes zien van de software. Meer omzet.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een B2B P.I.M. systeem specifiek ontwikkelt voor B2B ondernemingen met deze opties is nog niet in de markt verkrijgbaar.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact