Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Insignety BV

innovatief en persoonlijk sieradenontwerp. ‘When craftsmanship meets innovation’.

Bedrijfsnaam Insignety BV
KvK Nummer 60980990
Website www.insignety.com/www.insignetygroup.com (B2B)
Beschrijving onderneming Insignety: ontdek de wereld van innovatief sieradenontwerp. Insignety is een innovatief, luxe sieradenmerk voor de veeleisende klanten en retailers van vandaag. Met Insignety’s revolutionaire end-to-end instore designoplossing voor de juwelier is een nieuw tijdperk van gepersonaliseerd sieradenontwerp aangebroken. Het geeft de juwelier van nu de unieke kans om samen met de klant een unieke ring te ontwerpen op een interactieve en intuïtieve wijze. Door middel van onze speciaal ontwikkelde designtool kan de juwelier met realtime rendering en oneindig veel ontwerpmogelijkheden, denk aan het toevoegen van de eigen hartslag, vingerafdruk of het handschrift, een unieke en een persoonlijke designervaring bieden.
Naam innovatie innovatief en persoonlijk sieradenontwerp. ‘When craftsmanship meets innovation’.
Beschrijving innovatie Met onze innovatieve end-to-end designoplossing ontwerpt u samen met uw klant een uniek en gepersonaliseerd sieraad – intuïtiever en creatiever dan ooit tevoren. Gewoon in de eigen winkel.
Insignety combineert eeuwenoud, uitzonderlijk vakmanschap met moderne en innovatieve technologie. Een sieraad kiezen wordt met Insignety een interactief, inspirerend en intuïtief proces door onze speciaal ontwikkelde designtool. Uniek, want de klant kan nu realtime, regelrecht op het scherm een eigen hartslag, tekst, vingerafdruk of diamanten toevoegen aan het sieraad. Op het scherm zijn meteen de veranderingen te zien in een realtime rendering van de ring en in een duidelijk overzicht van de prijs. Dit is enkel mogelijk bij Insignety.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=KgCgGx6g...
Noodzaak en belang van deze innovatie De wereld van vandaag wordt aangedreven door nieuwe technische ontwikkelingen. Ook in sieradenontwerp. De verwachtingen zijn daardoor hoog: klanten verlangen de allerbeste kwaliteit, een persoonlijk ontwerp en een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. Ze identificeren zich graag met authentieke, persoonlijke merken. Met Insignety spelen wij in op deze ontwikkelingen. Waarom? Omdat realtime personalisatie de nieuwe standaard is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Insignety’s oplossing voor de juwelier is revolutionair. Het is meer dan alleen een designtool: het is de gehele experience. Het is een combinatie van vakmanschap, de beste kwaliteit, persoonlijke aandacht, loyaliteit en natuurlijk: baanbrekende technologieën die contant up-to-date en vernieuwend blijven. Niet eerder kon de juwelier biometrische eigenschappen van de klant regelrecht, in realtime in een ring plaatsen. Inclusief directe prijsupdates.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact