Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Ik ben Proof

Collega Proof

Collega Proof

Bedrijfsnaam Ik ben Proof
KvK Nummer 64985369
Website www.collegaproof.nl
Beschrijving onderneming Ik ben Proof is een innovatief trainingsbureau gericht op positieve gedragsverandering binnen organisaties. Ons doel is op een nieuwe manier meer werkplezier en een optimale werkrelatie te creëren in de dagelijkse praktijk van mensen. Daarin heb je de regie over je situatie en hou je de relatie met je collega goed. Heel direct, heel concreet en vooral… leuk om te doen.

Dat kan door soms iets te veranderen in je gedrag waarmee je de ander positief beïnvloedt. ’SLIM GEDRAG’ is de basisvaardigheid die we je leren tijdens een training, waarbij je de energie verplaatst van ergernis naar oplossingen.

De grote uitdaging is om het dalend effect van trainingen na verloop van tijd te voorkomen en in te spelen op individuele verschillen tussen mensen. Uiteindelijk gaat het er om dat je in lastige praktijksituaties weet wat je te doen staat om op een prettige manier je doel te bereiken in relatie tot de ander. Daar is COLLEGA PROOF voor ontwikkeld
Naam innovatie COLLEGA PROOF
Beschrijving innovatie COLLEGA PROOF is een praktische methode voor effectief communiceren door TRAINEN in combinatie met een APP.

Je traint samen de basis van ’Slim gedrag' in 10 overzichtelijke stappen. Daarin is veel ruimte voor individuele situaties en stijl. Vervolgens kies je thema’s en specifieke trainingsonderwerpen.

De app helpt je individuele tips toe te passen in de praktijk en ondersteunt je individueel op allerlei manieren:
- INTERACTIES, leren van voorbeeldsituaties
- VERANDER, tips voor jezelf of de ander
- TO DO, tips bewaren en toepassen
- MIJN DAG, stap-voor-stap je vorderingen zien
- LEREN, Alles over effectief communiceren
- SLIMME ZIN, ontvang je wekelijks als notificatie

Na enige tijd kun je op verzoek tijdens korte pop-up trainingen je vaardigheden aanscherpen.

In COLLEGA PROOF staat ‘de schakelaar voor SLIM GEDRAG' centraal. Daarin wordt gedrag van mensen onderling gevisualiseerd. Individuele keuzes genereren herkenbare dialogen, voorbeelden en tips voor verandering, afgestemd op jouw manier en jouw situatie. Tips voor verandering hebben betrekking op verandering van jezelf of beïnvloeding de ander.

COLLEGA PROOF maakt gebruik van grappige, herkenbare karakters met leuke en ‘minder effectieve’ eigenschappen hebben. Ze helpen je om inzicht te krijgen in de verschillen tussen mensen en te leren schakelen in je gedrag. Onze methode is gebaseerd op de bewezen effectieve communicatie-methode; de Transactionele Analyse (TA).

Voor trainingen stel je zelf je leerlijn samen uit een gevarieerd en modulair trainingsaanbod. De COLLEGA PROOF-app is ontwikkeld voor iOS en Android, geschikt voor mobiel en tablet en voor iedereen vrij te downloaden in Appstore en Playstore.
Website innovatie www.collegaproof.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie - Verhogen individuele vaardigheden voor effectief communiceren.
- Voorkomen (groeiende) vervolgschade voor mensen en organisaties
- Inspelen op zelfredzaamheid van werknemers
- Voorkomen dalend effect traditionele communicatietrainingen
- Een kosteneffectieve, duurzame methode
- Gericht op de dagelijkse praktijk
- Individueel, leerzaam en… LEUK
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Gedragsverandering is complex en omgeven door veel variabelen. COLLEGA PROOF combineert als eerste bedrijf communicatietraining met een app en biedt daarmee flexibele ondersteuning in de dagelijkse praktijk van het werk. COLLEGA PROOF koppelt algemene vaardigheden aan individuele gedragsvoorkeuren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact