Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Icecat NV

Open Icecat: PIM

Screenshot

Bedrijfsnaam Icecat NV
KvK Nummer 30259744
Website www.icecat.com
Beschrijving onderneming Icecat is een uitgever en syndicator van product informatie voor merken en ecommerce-bedrijven.
Naam innovatie Open Icecat: PIM
Beschrijving innovatie Open Icecat Product Information Manager (PIM) helpt merken als L'Oréal, Philips, Lenovo, Sony en vele anderen, om hun productinformatie te structureren en te distribueren naar al hun ecommerce-partners zoals Amazon, BOL, Cool Blue, en tienduizenden anderen.
Website innovatie iceclog.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Ecommerce-bedrijven willen via één connectie zoveel mogelijk gestandaardiseerde productinformatie binnenkrijgen, zodat ook zoekfilters goed gevuld worden. Merken willen hun productinformatie zo goed mogelijk organiseren om hun online verkopen in het ecommerce-verkoopkanaal te stimuleren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Open Icecat is een wereldwijd unieke open catalog, zoals Wikipedia (gratis, onder een open content licentie). De PIM is de tool die het publiceren in het open catalogus-formaat ondersteund. Open Icecat is de meest geraadpleegde productcatalogus met 7 miljard jaarlijkse downloads.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact