Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Ice-O-Tonic

Ice-O-Tonic Slush

Sluhsmachine

Bedrijfsnaam Ice-O-Tonic
KvK Nummer 59700165
Website www.iceotonic.com
Beschrijving onderneming Ice-O-Tonic heeft de eerste 100% natuurlijke isotone sportdrank gemaakt met stevia in de vorm van slush, drank en poeder. Stevia is een natuurlijke zoetstof die 200 tot 300 keer zo zoet is als suiker, maar geen calorieën levert. Door het gebruik van stevia maakt Ice-O-Tonic gezondere sportdranken met minder calorieën en suikers dan andere sportdranken.
Naam innovatie Ice-O-Tonic Slush
Beschrijving innovatie De Ice-O-Tonic slush is ontwikkeld voor topsporters en koelt het lichaam effectief van binnenuit. Door de interne koeling van de slush daalt de kerntemperatuur van het lichaam sneller in vergelijking met externe koeling zoals een ijsbad of koelvest waardoor de sportieve prestaties en het lichamelijk herstel worden bevorderd. Daarnaast zijn al onze producten gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en met stevia. Stevia is een natuurlijke zoetstof die 200 tot 300 keer zo zoet is als suiker, maar geen calorieën levert. Door het gebruik van stevia maakt Ice-O-Tonic gezondere sportdranken met minder calorieën en suikers als andere producenten.
Website innovatie http://www.iceot.eu/feiten-en-cijfers
Noodzaak en belang van deze innovatie Door deze innovatie kunnen de sportprestaties van topsporters verbeterd worden. In topsport zijn de verschillen vaak klein en worden wedstrijden op honderdsten van een seconde beslist. De Ice-O-Tonic slush helpt sporters om hun prestaties te verbeteren. De roeiers van de KNRB heeft de slush tijdens de olympische spelen in Rio gebruikt. Daarnaast zijn er ook positieve testresultaten in de klimaatkamer van het NOC*NSF behaald.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Ice-O-Tonic slush is zeer innovatief. In plaats van een ijsbad of koelvest hoeven sporters alleen nog maar een slush te drinken. Deze slush zorgt ook nog eens voor sneller herstel en bevordering van sportieve prestaties. De samenstelling en homogeniteit van het product zorgen ervoor dat de werking van product hetzelfde blijft als het ingevroren en ontdooid wordt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact