Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Icademy BV

Triple Blend Learning

Schematische weergave van Triple Blend learning

Bedrijfsnaam Icademy BV
KvK Nummer 01166414
Website https://icademy.nl/
Beschrijving onderneming Opleidingsinstituut, gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk online leertrajecten.
Naam innovatie Triple Blend Learning
Beschrijving innovatie Triple Blend Learning borgt d.m.v. interactieve video de eerder verworven kennis en maakt deze in de werksituatie toepasbaar.
Website innovatie https://icademy.nl/files/pdf/TripleBlend...
Noodzaak en belang van deze innovatie Nieuw opgedane kennis wordt niet naar de werksituatie ‘vertaald’. Het blijft een ‘theoretisch’ model wat de medewerker en het bedrijf niet helpt in de verdere ontwikkeling. Dit zorgt voor (hoge) kosten zonder terugverdienmodel; de medewerker kan de nieuw verworven kennis niet toepassen en de onderneming investeert wel, maar de voordelen van de nieuw verworven kennis worden niet optimaal benut. Triple Blend Learning zorgt ervoor dat de theoretische kennis, geoefend in klassikale- / groepslessen toegepast wordt in de praktijk. Met behulp van Interactieve video wordt de kennis op de werkvloer in handelen omgezet. Theoretische kennis wordt praktisch handelen en helpt daarmee bedrijven te innoveren!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De methodiek van Triple Blend Learning is nieuw en origineel en is ook merkrechtelijk beschermd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact