Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Hulst Innovation Cable Equipment BV

Modulair Cable System

Bedrijfsnaam Hulst Innovation Cable Equipment BV
KvK Nummer 57058776
Website www.hulstcableequipment.com
Beschrijving onderneming Hulst Innovation Cable Equipment B.V. heeft zich ontwikkeld als een innovatieve machine- en constructiebouwer. Het bedrijf levert diensten aan een breed scala van bedrijven. HICE's werkwijze kan worden gekenmerkt als een out-of-the-box benadering. Door de combinatie van creativiteit en jarenlange praktijkervaring in de offshore heeft HICE zichzelf geplaatst in de markt van de kabellegindustrie. Wanneer het werk gecertificeerd afgeleverd moet worden staat er een deskundig en enthousiast team van vakmensen tot uw beschikking!
Naam innovatie Modulair Cable System
Beschrijving innovatie H.I.C.E ontwerpt, bouwt en levert sinds 2006 machines om kabels te leggen t.b.v. windparken. Tijdens het ontwerpen en bouwen van de turntable's kwamen wij er achter dat het nog efficienter kan. Van hieruit is ons MCS systeem ontwikkeld, een systeem dat er in voorziet dat stroomkabels voor windmolenparken minimaal hoeven te worden overgespoeld. De kabel wordt minder vaak van basket naar basket overgeheveld dus aanzienlijk minder kans op beschadigingen. Ook kunnen ze makkelijker worden getransporteerd van fabriek tot aan het windpark en er kunnen kleinere installatie-schepen ingezet worden wat kostenbesparend is. Het systeem is ook zeer geschikt om reservekabel op te slaan met een laag kostenniveau. Voor reparatie bied het MCS systeem een efficiente manier om met een willekeurig DP2 schip een kabel op zee snel en goed te repareren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wereldwijd wordt de noodzaak om over te schakelen op duurzame energiebronnen steeds duidelijker. Aangezien er nog gigantisch veel windparken worden gebouwd in ons MCS systeem de manier voor de aanleg van stroomkabels in deze parken!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zie bovenstaande teksten

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact