Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Housing Anywhere

Online studenten accomodatie platform op basis van de gedeelde economie

Housing Anywhere

Bedrijfsnaam Housing Anywhere
KvK Nummer 58882693
Website https://housinganywhere.com/
Beschrijving onderneming Housing Anywhere is een online platform waar studenten makkelijk, snel & veilig een kamer kunnen vinden tijdens een semester of stage in het buitenland. Housing Anywhere is gebaseerd op de gedeelde economie waar studenten veilig hun kamer onderverhuren aan inkomende studenten welke vanuit het buitenland binnenkomen voor een semester.
Naam innovatie Online studenten accomodatie platform op basis van de gedeelde economie
Beschrijving innovatie Steeds meer Hogescholen en Universiteiten geven de mogelijkheid aan studenten om een deel van het curriculum in het buitenland te kunnen volgen. Housing Anywhere probeert het probleem weg te nemen van het zoeken naar een woning in een voor de student, vooralsnog onbekend land. Housing Anywhere fungeert hierin als een bemiddelaar, dit om ervoor te veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Housing Anywhere heeft 'niet goed, geld terug' garantie. Als blijkt in 48 uur na intrek van de woning dat dit niet voldoet aan de geadverteerde woning kan de student het gehele betaalde bedrag terugvragen. Om zo eventuele oplichters geen kans van slagen te geven. Zodat de student bij aankomst meteen kan genieten van zijn/haar nieuwe ervaring.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is voor studenten steeds belangrijker om een internationale ervaring op hun CV te hebben. Housing Anywhere maakt het niet alleen makkelijker maar stimuleert zo ook studenten om deze ervaring aan te gaan. Een kamer in het buitenland is een belangrijke basisbehoefte welke Housing Anywhere vervuld op een makkelijke en veilige manier. Zodat de student zonder problemen zijn/haar kamer kan betrekken bij aankomst.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In hoge mate. Dit vanwege de 'niet goed-geld terug' garantie bij elke boeking.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact