Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Horus View and Explore BV

Stroper detectie systeem

Bedrijfsnaam Horus View and Explore BV
KvK Nummer 67142656
Website www.horus.nu
Beschrijving onderneming Horus view and explore is een jonge onderneming gericht op innovatie. Zowel het ontwikkelen van apparatuur en systemen als het maken van slimme software is voor ons een kerncompetentie. In de afgelopen 3 jaar zijn wij gegroeid van 4 naar 25 medewerkers waarvan het merendeel academisch is geschoold.
Naam innovatie Stroper detectie systeem
Beschrijving innovatie Door op slimme wijze meerdere sensoren te koppelen en slimme algoritmen op deze data los te laten wordt er realtime gescand rondom het voertuig van de anti stropers dienst in de wildparken in Afrika. Het systeem ziet sporen van mensen die voor het menselijk oog niet waarneembaar zijn en stuurt bij een alarm een camera aan die de agenten een gedetailleerd beeld geeft van de potentiƫle stroper. Het systeem heeft een bereik van ongeveer 2 km en kan in volledige duisternis scannen.
Website innovatie https://www.facebook.com/AntiPoachingTea...
Noodzaak en belang van deze innovatie Stropen gebeurt nog steeds op grote schaal en de financiƫle belangen worden steeds groter. Om deze dieren te beschermen en voor volgende generaties veilig te stellen is het noodzakelijk om stropers tegen te houden. Hiervoor is deze technologische oplossing een hele mooie en grote stap zo kunnen we grote gebieden snel scannen op stropers activiteiten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze oplossing is zeer vernieuwend ten opzichte van de bestaande werkwijze waarop traditionele manier naar sporen wordt gezocht. Dit gaat erg langzaam en tijdwinst is hier een cruciaal punt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact