Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Horus View and Explore BV

AIS (Accident Investigation System)

Bedrijfsnaam Horus View and Explore BV
KvK Nummer 67142656
Website www.horus.nu
Beschrijving onderneming Horus is een onafhankelijk software en hardware bedrijf op het gebied van geografische inwinning, vastlegging, presentatie en analyse van sensordata (360°, HR, IR, etc).
Naam innovatie AIS (Accident Investigation System)
Beschrijving innovatie Horus heeft de hedendaagse elektronica van de auto met geavanceerde sensortechnologie (camera's) en eigen software gecombineerd tot een simpel werkend opname systeem (AIS) welke ingezet wordt bij ongevallen analyse.
Hierdoor is het mogelijk dat niet alleen specialisten het plaats delict/ongeval kunnen onderzoeken, maar dat elke dienst/gebruiker de omgeving eenvoudig, snel, vakkundig en volledig kan vastleggen.

De analyse wordt vervolgens door specialisten uitgevoerd. Hierdoor wordt de werkdruk van de schaarse specialisten aanzienlijk verlaagd.

Daarnaast kan de omgeving zeer snel worden vrijgegeven, dankzij de ultra korte opnametijd om de locatie foutloos en volledig vast te leggen.
De overlast (files etc.) wordt tot een minimum beperkt en de verkeersveiligheid hierdoor vergroot.
Website innovatie nog niet gerealiseerd
Noodzaak en belang van deze innovatie Door de schaarste van specialisten voor ongevallen analyse is het mogelijk om hun inzet te optimaliseren. De werkdruk wordt verlaagd door vermindering van inzet op locatie (24/7 dienstrooster en reistijd).
De werkzaamheden op locatie kunnen door andere diensten worden uitgevoerd en waargenomen.

Het AIS zorgt tevens voor een ultra korte opnametijd om de locatie vast te leggen in beelden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het concept is slim gebruik maken van de geavanceerde voertuigtechniek, gecombineerd met sensoren en software om alle informatie op een juiste slimme wijze uiteindelijk te combineren tot een enkele ortho-foto.
Speciaal ontwikkelde wielsensoren zorgen ervoor dat de positie van de beelden de omgeving op cm-niveau vastleggen.
De geo-gerefereerde gestichtste foto's worden vervolgens getransformeerd naar een ortho-beeld mozaïek. In deze ortho-beelden kan worden gemeten, getekend en alle overige relevantie informatie hieruit betrekken.

De bediening van de AIS blinkt uit in eenvoud.
4 buttons bedienen het hele proces. Aan/uit, dagopname, nachtopname en tegenlicht zijn de opties. Led verlichting geeft de status weer en het display geeft nog extra informatie.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact