Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

HomEvap BV

Homevap Bevochtiger en Koeler

HomEvap

Bedrijfsnaam HomEvap BV
KvK Nummer 64199851
Website www.homevap.nl
Beschrijving onderneming Homevap ontwikkeld, produceert en verkoopt energiezuinige luchtbevochtigers en koelers voor woonhuizen die direct aan te sluiten zijn op een WTW ventilatiesysteem of als standalone te plaatsen met ventilator
Naam innovatie Homevap Bevochtiger en Koeler
Beschrijving innovatie De bevochtigers en koelers werken volledig automatisch en zijn energiezuinig. Ze passen heel goed in de huidige trend van Nul-op de Meter en Passiefhuizen waarbij koeling een issue is door de opwarming van de woning en met een koeler van Homevap energiezuinig en volledig automatisch gekoeld wordt middels het adiabatische principe. De bevochtiger wordt standaard uitgerust met een legionellafilter voor een veilige manier van bevochtigen.
Website innovatie www.homevap.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Doordat woningen luchtdicht worden gebouwd of gerenoveerd is verwarming steeds minder nodig. Daarentegen neemt de kans op oververhitting toe. Om een aangenaam binnenklimaat te verkrijgen kan er met de Koeler energiezuinig worden gekoeld op een natuurlijke manier. doordat er meer geventileerd wordt in de woningen zal in de winter uitdroging van de woning plaatsvinden. Een goede RV is belangrijk voor de gezondheid en het behoud van de woning en de spullen die erin staan. De bevochtiger zorgt voor een constante relatieve vochtigheid voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaan geen vergelijkbare adiabatische bevochtigers en koelers voor woonhuizen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact