Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

HiHaHo (part of Talking Telecom Technologies BV.)

HiHaHo Video Enrichment

Bedrijfsnaam HiHaHo (part of Talking Telecom Technologies BV.)
KvK Nummer 32070611
Website www.hihaho.com
Beschrijving onderneming Software-ontwikkelingsbedrijf van een interactieve video tool, gespecialiseerd in online leertrajecten.
Naam innovatie HiHaHo Video Enrichment
Beschrijving innovatie HiHaHo Video Enrichment verrijkt bestaande video’s met een interactieve laag die de kijkers en cursist meer betrekt bij de theorie.
Website innovatie https://www.hihaho.com/university-of-twe...
Noodzaak en belang van deze innovatie Video’s zijn een perfect medium in het hedendaagse onderwijs, maar helaas is het vaak een passieve ervaring en vinden veel kijkers het moeilijk hun aandacht erbij te houden. Daarmee gaat veel kennis verloren. Met de tool van HiHaHo kan een video interactief worden gemaakt met behulp van bijvoorbeeld vragen, waardoor de kijkers intensiever bij de stof worden betrokken. Zo wordt er meer kennis opgenomen via deze kijkervaring. HiHaHo Video Enrichment kan op zichzelf worden ingezet als een learning booster, maar leent zich ook voor integratie in bestaande lesprogramma’s en trainingen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De tool van HiHaHo is origineel doordat de tool goed te integreren is in online opleidingen en een nieuwe manier is om video’s te incorporeren in klassikale lessen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact