Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

HearOn

Online hoortest voor bedrijven

Bedrijfsnaam HearOn
KvK Nummer 65385934
Website www.hearon.nl
Beschrijving onderneming HearOn BV is een social venture. Onze missie is bedrijven te helpen gehoorschade bij werknemers te voorkomen. Surplus winst wordt voor een groot deel gedoneerd aan de Nationale Hoorstichting en wordt aangewend voor de preventie van gehoorschade bij jongeren en wetenschappelijk onderzoek.
Naam innovatie Online hoortest voor bedrijven
Beschrijving innovatie HearOn is een online spraak-in-ruistest. De werknemer kan de test zelfstandig uitvoeren: op laptop, tablet of smartphone. Probeer de test uit via www.hearon.nl.

Onze klanten zetten de test in als screeningsinstrument, én als bewustwordingsinstrument. Door HearOn in te zetten als screeningsinstrument kunnen bedrijven tot 57% besparen op de kosten van (verplicht) gehooronderzoek. Tegelijkertijd geven zij met HearOn werknemers zelfregie in de preventie van gehoorschade, en werken zij aan de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers.
Website innovatie https://www.hearon.nl/wp-content/uploads...
Noodzaak en belang van deze innovatie Gehoorschade is een van de meest gemelde beroepsziekten. Mensen met gehoorschade zijn minder duurzaam inzetbaar. Zij zijn 25% vaker betrokken bij een bedrijfsongeval; 22% vaker ziek; en lopen hoger risico op burnout en depressie.

Wij willen werknemers en werkgevers helpen persoonlijke ellende en arbeidsuitval te voorkomen. Net zoals je jaarlijks je gebit laat checken, zouden mensen die in lawaai werken jaarlijks hun gehoor moeten kunnen checken ipv eens in de vier jaar. Daarom hebben de Nationale Hoorstichting, het LUMC en AMC deze laagdrempelige en betaalbare online hoortest voor bedrijven ontwikkeld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel HearOn is de eerste (en enige)online hoortest voor bedrijven, ontwikkeld en wetenschappelijk gevalideerd door het LUMC en AMC.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact