Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Halter CNC Automation B.V.

HALTER LoadAssistant S-serie

HALTER LoadAssistant S-serie

Bedrijfsnaam Halter CNC Automation B.V.
KvK Nummer 58591389
Website www.haltercncautomation.com
Beschrijving onderneming Internationale toonaangevende fabrikant van robot beladingssystemen voor CNC metaalbewerkingsmachines.
Naam innovatie HALTER LoadAssistant S-serie
Beschrijving innovatie Met de HALTER LoadAssistant S-serie is Halter CNC Automation erin geslaagd om een standaard systeem te ontwikkelen voor het automatisch beladen van een brede range aan werkstukken., zonder dat hier een duur maatwerk ontwikkelingstraject voor de eindgebruiker nodig is. Het is een plug-and-play systeem, waardoor robot technologie ook bereikbaar is geworden voor metaalbewerkingsbedrijven die relatief kleine sries produceren en waar geen kennis van robot technologie aanwezig is. De HALTER LoadAssistant is reeds in 100 fabrieken in 15 landen succesvol geïnstalleerd.
Website innovatie https://haltercncautomation.nl/technolog...
Noodzaak en belang van deze innovatie Productie automatisering is hierdoor bereikbaar geworden voor MKB bedrijven die zich richten op de productie van kleine en middelgrote series.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Niet eerder is een fabrikant erin geslaagd om een volledig standaard systeem te ontwikkelen, welke voor elk merk CNC machine toepasbaar is en waar robotkennis volstrekt niet vereist is bij de machine operators. Hierdoor is het systeem laagdrempelig en kunnen relatief kleine metaalbewerkingsbedrijven internationaal concurrerend produceren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact