Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

HTC Parking & security

Xense, data & services

Ingang parkeergarage plus toepassing getoond op tablet.

Bedrijfsnaam HTC Parking & security
KvK Nummer hr29039839
Website www.htc-ps.com
Beschrijving onderneming HTC parking & security is OEM leverancier en marktleider op het gebied van Speedgates. Snel bewegende hekken die gebruikt worden voor het controleren en beveiligen van de voertuigentree in parkeerfaciliteiten, gebouwen en omheiningen.
Naam innovatie Xense, data & services
Beschrijving innovatie Xense is een IOT applicatie voor Speedgates. Het is een slimme en veilige digitale verbinding waarmee status en performance van Speedgates real-time is te volgen. met Xense worden beheerders en service partijen van Speedgates ondersteund om bedrijfszekerheid en gebruiksgemak te verhogen en onderhouds- en beheerkosten te verlagen.
Website innovatie www.htc-ps.com/xense
Noodzaak en belang van deze innovatie een Speedgate is een veiligheidsmiddel dat moet functioneren om rechthebbenden toegang te verlenen met een voertuig. (het hek moet open, anders kan je er niet door). Het voorkomen van storing en/of het snel verhelpen van storing is voor gebruikers van veel waarde. (er is vaak veel gevolgschade als het hek niet functioneert). Door predictive maintenance en diagnose op afstand draagt Xense hier aan bij. Daarnaast helpt het organisaties om het technisch beheer van parkeer faciliteiten geheel op afstand te kunnen voeren en de eigen service mensen effectiever te kunnen laten optreden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel HTC is de eerste partij die direct de eigenschappen van veiligheidsmiddelen(een kwetsbare groep componenten binnen een Speedgate) monitort met een IOT applicatie. daarnaast is het ook een van de eerste die daadwerkelijk predictive maintenance op basis van veanderende eigenschappen van componenten realiseert (en niet alleen op basis van gebruik).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact