Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Groendak BV

Groendakpan

Groendak, dakpannen begroeid met sedumplanten

Bedrijfsnaam Groendak BV
KvK Nummer 56245033
Website www.groendakpan.nl
Beschrijving onderneming Groendak® adviseert, levert en realiseert groen-, gras- en sedumdaken. Al sinds 1991 zijn wij actief met groene daken. Het ‘groendak’ is bedacht door Groendak b.v.

Planten op het dak is ons vak. Groendak® is dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor het realiseren van allerlei groene daken. Groendak werkt als bouwwerkbegroener en is lid van de VBB
Naam innovatie Groendakpan
Beschrijving innovatie Een groendakpan is een begroeide dakpan. Een dakpan geleverd begroeid met sedumplanten. Eenvoudig te leggen op schuine daken; ventilerend en waterkerend net zo als een normaal pannendak. De voordelen van een dakpan gecombineerd met alle voordelen van een groendak. Weg met warme zolderkamers en grauwe pannen. Het voordeel van natuurlijke isolatie en het mooie uiterlijk van de beplanting gelegd met het gemak van een pannendak.

Door afmeting en gewicht is de Groendakpan zo ontworpen dat een dak met dakpannen geheel vergelijkbaar is. De groendakpan is even zwaar als een dakpan. Doordat de dakpansubstraat en de sedummixmat aan de groendakpan zitten zijn dakhellingen van 20º tot 55º haalbaar.
Website innovatie http://www.groendak.info/groendakpan/
Noodzaak en belang van deze innovatie De groendakpan is een dakpan welke gelijkwaardig is of direct uitwisselbaar is met een sneldekpan. Een dak met groendakpannen behoudt de voordelen van een pannendak, ventilerend en waterkerend.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit bestond nog niet, een Nederlandse bouwwijze (ventilerend bouwen) en een groene bedekking van echte planten. Octrooi is verkregen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact