Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Greentom Operations BV

Greentom Kinderwagen

Greentom Kinderwagen

Bedrijfsnaam Greentom Operations BV
KvK Nummer 57969337
Website www.greentom.com
Beschrijving onderneming Radicaal Groen Life-Style merk
Naam innovatie Greentom Kinderwagen
Beschrijving innovatie De Greentom Kinderwagen is verreweg de groenste kinderwagen ter wereld, voor 97% gemaakt van PCW plastic (Post Consumer Waste, PET voor de bekleding en PP voor het frame) maar voor de gebruiker een heel praktische lichte en fraaie kinderwagen die in gebruik en prijs in niets onderdoet voor de concurrentie maar wel volledige circulair en radicaal groen ontworpen is.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=d0zPgQ_i...
Noodzaak en belang van deze innovatie Met de Greentom kinderwagen toont Greentom aan dat extreem circulair en sustainable design ook mooi, betaalbaar, veilig en praktisch kan zijn. Door een slim innovatief ontwerp gecombineerd met vooruitstrevende productie technologie en extreem materiaalgebruik. Lokaal gemaakt in de afzetmarkten waar we actief zijn met lokale gerecycled grondstoffen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie is gepatenteerd in alle grote afzetlanden in de wereld. Greentom is verreweg de eerste en meest radicale groene ontwerper en leverancier van groene kinderwagens.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact