Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Goldviz

Interactieve visualisaties

Bedrijfsnaam Goldviz
KvK Nummer 62261789
Website www.goldviz.nl
Beschrijving onderneming Goldviz is gestart in januari 2015 door Carlo de Heer en Marcel van Walsum. Beiden afgestudeerd aan de Game Acadamy (IGAD) op de NHTV te Breda. In de loop van 2014 werd het bij ons duidelijk dat gametechnologie perfect gebruikt kan worden om een volgende stap te nemen in de wereld van visualisaties. Door slim gebruik te maken van interactiviteit krijgen onze klanten meer dan alleen een filmpje of een mooi plaatje.
Naam innovatie Interactieve visualisaties
Beschrijving innovatie De innovatie is een mobiele oplossing voor producten die je graag eens op locatie wilt laten zien maar die om verschillende redenen niet zichtbaar zijn vanaf de locatie waar jij wilt presenteren. Hierbij focussen wij op oplossingen die niet toekomen met standaard video of een paar mooie 3d renders. Dus echt de volgende stap in de wereld van visualisaties.
Website innovatie https://www.goldviz.nl/portfolio_/vander...
Noodzaak en belang van deze innovatie Bij interactieve visualisatie bouw je wereld na aan de hand van de wensen van de klant. In die wereld staat vaak het product van de klant. De rede dat de klanten voor een interactieve visualisatie kiezen is verschillend maar valt vaak in een van de volgende categorie├źn. Het is te groot om (makkelijk) mee te nemen, Het is te klein om het met het blote oog te zien, het zit ergens ingebouwd, het product bestaat nog niet (nieuwbouw of prototyping), het product staat in een omgeving waar normale mensen niet bij mogen of kunnen komen of het product is daadwerkelijk zo complex dat een normale video of animatie de boodschap niet goed gecommuniceerd krijgen. Al deze problemen kunnen wij met onze interactieve visualisatie oplossen en dankzij de steeds beter wordende gametechnologie ziet dat er ook steeds beter uit.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie zit hem meer in het toepassen van al bestaande technieken op een markt waar deze niet voor bedoeld zijn. Dus gametechnologie op de zakelijke visualisatie markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact