Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Gebuwin BV

Draagbare Hijsdavit

Draagbare Hijsdavit

Bedrijfsnaam Gebuwin BV
KvK Nummer 0803430
Website www.gebuwin.com
Beschrijving onderneming Gebuwin is gespecialiseerd in hand aangedreven worm en tandwiel lieren voor industrieel gebruik.
Naam innovatie Draagbare Hijsdavit
Beschrijving innovatie Handlieren zijn zeer praktisch van aard op locaties waar geen elektrische of pneumatische aandrijvingen mogelijk zijn. Kranen zijn ideaal om gewichten te hijsen die een bepaalde reikwijdte hebben. Een handlier is vaak plaatsgebonden en een kraan is meestal zwaar. Gebuwin, ontwikkelaar en fabrikant van industriële hand aangedreven lieren, heeft in Winterswijk een doeltreffende oplossing voor dat probleem gevonden: de draagbare hijsdavit!
Website innovatie https://gebuwin.com/en/products/specials...
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is een combinatie van een handlier en een kraan. De handlier wordt vaak aan een muur of op een console gemonteerd en het is meestal niet mogelijk om een kraan, vanwege zijn gewicht, te verplaatsen. De draagbare hijsdavit met een hijscapaciteit tot 500 kg weegt nog geen 25 kg, beschikt over een reikwijdte van 1 meter en een rotatie mogelijkheid van 360 graden, heeft een geïntegreerde handlier met kabel en is binnen 5 seconden hijs klaar. De draagbare hijsdavit maakt het mogelijk om de kracht van een handlier te combineren met de reikwijdte van een kraan en het geheel te verplaatsen onder je arm. Hierdoor kunnen werkzaamheden doeltreffend uitgevoerd worden zonder het risico van lichamelijke overbelasting. Om de hijsdavit op een veilige en verantwoorde manier te gebruiken is een bijbehorende vloerpot ontwikkeld. Door de hijsdavit hierin te plaatsen staat deze stabiel en is hij snel klaar voor gebruik. Deze vloerpot kan overal gemonteerd worden met behulp van elektrolytisch verzinkte of standaard boutbevestiging. Wanneer er op verschillende plaatsen gehesen moet worden is de hijsdavit niet alleen een praktische maar ook een voordelige oplossing.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is een combinatie van een handlier en een kraan. De handlier wordt vaak aan een muur of op een console gemonteerd en het is meestal niet mogelijk om een kraan, vanwege zijn gewicht, te verplaatsen. De draagbare hijsdavit met een hijscapaciteit tot 500 kg weegt nog geen 25 kg, beschikt over een reikwijdte van 1 meter en een rotatie mogelijkheid van 360 graden, heeft een geïntegreerde handlier met kabel en is binnen 5 seconden hijs klaar. De draagbare hijsdavit maakt het mogelijk om de kracht van een handlier te combineren met de reikwijdte van een kraan en het geheel te verplaatsen onder je arm. Hierdoor kunnen werkzaamheden doeltreffend uitgevoerd worden zonder het risico van lichamelijke overbelasting. Om de hijsdavit op een veilige en verantwoorde manier te gebruiken is een bijbehorende vloerpot ontwikkeld. Door de hijsdavit hierin te plaatsen staat deze stabiel en is hij snel klaar voor gebruik. Deze vloerpot kan overal gemonteerd worden met behulp van elektrolytisch verzinkte of standaard boutbevestiging. Wanneer er op verschillende plaatsen gehesen moet worden is de hijsdavit niet alleen een praktische maar ook een voordelige oplossing.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact