Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

GDI.Foundation

Een veiliger digitaal leven voor iedereen en overal

Bedrijfsnaam GDI.Foundation
KvK Nummer 64762815
Website www.gdi.foundation
Beschrijving onderneming Wij hebben als stichting het doel om het internet veiliger te maken voor iedereen zonder dat hier een commercieel belang aan vast zit.
Naam innovatie Een veiliger digitaal leven voor iedereen en overal
Beschrijving innovatie Om het internet veiliger te maken ontwikkelt GDI.Foundation een platform waarmee landen, overheden, gemeentes en organisaties online inzicht krijgen in actuele cyberrisico’s, de oplossingen maar ook in trends en (toekomstige) cyberdreigingen. Het einddoel: een veiliger internet voor iedereen en overal.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Nederland loopt wereldwijd voorop als het gaat om ICT en internet technologie. Dit maakt onze maatschappij echter ook extra kwetsbaar voor cybercrime. Op dit moment ontbreekt een integraal beeld van de ‘internet gezondheid’ binnen ons land en kunnen cybercriminelen op een eenvoudige wijze gebruik maken van de huidige situatie. Wat dus ook helaas gebeurt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn in de wereld de enige organisatie/ stichting die zich op deze wijze inzetten voor de maatschappij en potentiele digitale slachtoffers

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact