Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV

Aardappelbewaring met Synofog

Synofog

Bedrijfsnaam Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV
KvK Nummer 13038804
Website www.fransveugen.nl
Beschrijving onderneming Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV levert oplossingen voor bedrijfshygiëne en is daarbij gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van vernevel- en spray apparatuur voor desinfectiemiddelen en gewasbeschermingsmiddelen
Naam innovatie aardappelbewaring met Synofog
Beschrijving innovatie Om aardappels goed te kunnen bewaren na de oogst worden ze behandeld met een vloeistof (kiemremmers), om het kiemen van de aardappel te stoppen of af te remmen. Met de innovatieve Synofog worden deze kiemremmers nog fijner verneveld. Aardappels kunnen nog langer worden bewaard met minder chemiegebruik en het is veilige toepassing.
Website innovatie http://www.fransveugen.nl/apparaten/syno...
Noodzaak en belang van deze innovatie De synofog is duurzaam en zorgt voor minder chemieverbruik. De Synofog is in staat om kiemremmers te vernevelen met druppels van gemiddeld 1,5 micron. Deze zeer fijne nevel zorgt voor een zeer dun laagje op de aardappels en en kan daardoor met minder gebruik van chemie het kiemen van de aardappel tegen gaan.

De Synofog is veilig in het gebruik. De nieuwste generatie kiemremmers zijn steeds geconcentreerder en hebben een steeds lager vlampunt. In tegenstelling tot traditionele thermische vernevelaars is de temperatuur van de Synofog volledig instelbaar en daardoor veilig te kiezen voor brandbare stoffen.
De Synofog is eenvoudig te bedienen, regelt zelf de optimale vloeistofafgifte en stopt automatisch.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Synofog is een elektro thermische vernevelaar die te gebruiken is voor alle soorten kiemremmers.
Het innovatieve ontwerp zorgt voor een veilige toepassing die ontbranding niet mogelijk maakt.
Patent is aangevraagd op dit ontwerp dat zorgt voor een optimale capaciteit met de hoogste capaciteit/kw.
Het innovatie regelsysteem zorgt voor de fijnst mogelijke nevel en voorkomt druppelvorming / productverspilling

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact