Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Flag2tag BV

Flag2tag

Bedrijfsnaam Flag2tag BV
KvK Nummer 66949831
Website www.flag2tag.com
Beschrijving onderneming In Flag2Tag B.V. bundelen ondernemers met jarenlange ervaring in reclame hun krachten in een eigentijdse en inspirerende onderneming. Flag2Tag B.V. specialiseert zich in duurzame en innovatieve producten. Bovendien wordt continu gewerkt aan nieuwe innovaties.
Naam innovatie Flag2tag
Beschrijving innovatie Flag2Tag gaat de winkelstraat veroveren. Het is een heel effectieve vorm van reclame die draait in de wind. Hierdoor trekt u de aandacht van het winkelend publiek op een dynamische manier naar uw zaak. Het draaiende binnenschild is tweezijdig bedrukt zodat iedere draaibeweging een beeldwissel geeft die dynamiek brengt in het straatbeeld. Reken maar dat uw gevel opvalt!
Flag2Tag is opvallend stijlvol en veelzijdig inzetbaar:
• 360 graden exposure • Geschikt voor doorlopende en tijdelijke acties • Binnenschild makkelijk te verwisselen • Goede aanvulling op of alternatief voor de stoepbord • Eenvoudig in gebruik
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Steeds meer gemeentes gaan de stoepborden verbieden. Flag2tag biedt een alternatief voor de stoepborden. Voetgangers kunnen ongehinderd over straat lopen en bedrijven kunnen toch nog hun winkel laten opvallen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De huidige markt van gevelreclame is statisch. Onze vlag is een dynamische vlag, die de attentiewaarde geeft aan statische content. Bijvoorbeeld: een stoepbord met onze vlag erboven activeert stilstaande content en tevens gevelreclame.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact