Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

FITV Concepts

You-Stand: Dé Standaard voor Staand Werken!

Bedrijfsnaam FITV Concepts
KvK Nummer 34235369
Website www.you-stand.nl
Beschrijving onderneming De You-Stand is een Amsterdams produkt en wordt in Nederland gefabriceerd. Bedacht en ontwikkeld door FITV Concepts.

FITV Concepts bedenkt, ontwikkelt en produceert creatieve oplossingen die er toe doen. Samen met gespecialiseerde designers en ontwikkelaars gaan wij voor bedrijven en organisaties op zoek naar de juiste verbeteringen en oplossingen. De You-Stand is daar een mooi voorbeeld van.
Naam innovatie You-Stand: Dé Standaard voor Staand Werken!
Beschrijving innovatie De You-Stand is een houten standaard om op een eenvoudige en goedkope manier staand te gaan werken. Met 2 werkbladen - één voor monitor of laptop en één werkblad voor toetsenbord en muis - is staand werken nu voor iedereen binnen handbereik.

De You-Stand is eenvoudig en snel op het bestaande buro te zetten en ontwikkeld volgens de ergonomische vereisten voor staand werken.
Website innovatie www.you-stand.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie "Zitten is het nieuwe roken...'Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat de Nederlandse werknemer Europees recordhouder zittend werken is met maar liefst ruim 7 uur per dag! Zittend werken wordt ook wel het 'nieuwe roken’ genoemd. Een gevaarlijke en ongewenste ontwikkeling.

Wie dagelijks tussen de 2 tot 4 uur staand werkt zorgt op een simpele manier voor een gezondere werkhouding. De You-Stand is dan dé oplossing: eenvoudig, doeltreffend, praktisch en goedkoop!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Om tot staand werken te komen zijn er meerdere mogelijkheden. Natuurlijk zijn er in hoogte verstelbare bureau’s. Maar de kosten daarvan lopen behoorlijk op. Daarom is er nu een goedkoop en strak ontworpen alternatief: de You-Stand, een makkelijk in elkaar te zetten houten standaard om staand aan te werken.
De You-Stand is in middels een groot succes. De afgelopen maanden hebben al honderden bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren een You-Stand aangeschaft en werken hier tot grote tevredenheid mee.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact