Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ELX Drinks BV

ELX Pro – 1e Heldere en Dorstlessende Frisdrank obv Proteïne

Bedrijfsnaam ELX Drinks BV
KvK Nummer 66376688
Website www.elxdrinks.com
Beschrijving onderneming ELX Drinks BV verricht activiteiten op het gebied van de ontwikkeling, test productie en vermarkting van innovatieve proteïne houdende voedingsproducten.
Naam innovatie ELX Pro – 1e Heldere en Dorstlessende Frisdrank obv Proteïne
Beschrijving innovatie ELX Drinks B.V. heeft de 1e heldere en dorstlessende spierhersteldrank ontwikkeld: ELX Pro – Protein Water. Het is de enige proteïne drank op de markt die 100% wei proteïne hydrolysaat bevat. Het unieke zit in de combinatie van isotone dorstlesser en spierhersteller. Met ELX Pro – Protein Water is het niet meer nodig om voor het herstel een shake te nemen of voor de hydratatie water of een high energy sportdrank te nemen; ELX Pro zorgt zowel voor hydratatie als herstel. Het is ‘ready-to-use’ en kan gemakkelijk gedurende de dag op meerdere momenten worden geconsumeerd. De bijzonderheid en innovatie zit in de combinatie van proteïne en een heldere, lekkere en goed doordrinkbare drank. Met ELX Pro – Protein Water is het gelukt om een zuivelproduct door te ontwikkelen naar een isotone sportdrank.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vanuit de voedingsadvieswereld is in de afgelopen jaren het belang van voldoende inname van proteïne steeds meer benadrukt. Wei proteïne bevat essentiële aminozuren die het lichaam in allerlei functies helpen waaronder met het spierherstel en de spieropbouw. Deze aminozuren kan het lichaam zelf niet aanmaken en dient via voeding te worden ingenomen. Ook wordt steeds meer bekend dat de gemiddelde consument gedurende de dag onvoldoende proteïne consumeert. Met het oog op de toenemende aandacht voor sport en het zo lang mogelijk gezond oud worden in een vergrijzende maatschappij is het van belang om voldoende beweging te stimuleren met gezonde en proteïne houdende voeding.

ELX Pro is de eerste ready to use proteïne hersteldrank die geheel helder is en een doordrinkbaarheid van water heeft. Het is zowel dorstlessend als herstellend en voorziet daarmee in een belangrijke behoefte van gebruikers op het gebied van voeding en herstel. ELX Pro – Protein Water is toepasbaar voor iedereen die behoefte heeft aan herstel. Dit kan zijn na sport, maar ook in de zorg of voor ouderen na inspanning. ELX Pro vormt daarmee een innovatieve en gezonde oplossing voor iedereen die op een makkelijke en lekkere manier extra proteïne wil consumeren en een stimulans voor sport en een gezondere levensstijl.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Protein Water is een nieuwe productcategorie. De ELX Pro is hierin de meest doordrinkbare en dorstlessende variant. Het vervangt enerzijds een isotone sportdrank en anderzijds een proteïne shake.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact