Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Drymer BV

Drymer Business

Drymer Business

Bedrijfsnaam Drymer BV
KvK Nummer 55506232
Website www.drymer.nl
Beschrijving onderneming “Sportive like a bicycle, comfortable as a car” Drymer is een innovatief vervoersconcept waarbij het beste van twee werelden is gecombineerd. Drymer biedt hierbij een totaal concept met een brede range aan verschillende modellen. Elk model heeft een futuristisch en exclusief design  door gebruik van hoogwaardige materialen met een zorgvuldige afwerking. De modellen worden gerealiseerd met als belangrijkste uitgangspunten: comfort, gebruiksgemak, design en duurzaamheid. Drymer is een volledig Nederlands initiatief welke ontworpen, geproduceerd en geassembleerd wordt in Stadskanaal.
Naam innovatie Drymer Business
Beschrijving innovatie De Drymer Business is het topmodel van Drymer. Door middel van de bekapping zult u door middel van voorwaartse snelheid weinig hinder ondervinden van weersinvloeden. De kap is zo ontworpen dat vocht zichzelf altijd zal blijven afvoeren. De Drymer Business heeft voorin een afsluitbaar ruimtecompartiment waar u uw eigendommen altijd in kan opbergen.
U kunt deze Drymer zien als een variant tussen een ligfiets en een normale fiets. Er wordt door middel van de zitting een liggende houding gecreëerd. Ten opzichte van de ligfiets heeft de Drymer het grote voordeel dat de zitpositie hoog is gebleven, waardoor de gebruiker makkelijk op- en af kan stappen en het verhoogt tevens de zichtbaarheid in het verkeer.
Vergeleken met een normale fiets zult u op de Drymer geen last meer hebben van druk- en knelpunten. Het gewicht van de gebruiker is volledig verdeeld over de zitting, en er zal geen zadel- en rugpijn meer ontstaan tijdens lange tochten.
Het chique uiterlijk van de kap zorgt er voor dat de Drymer Business een echte eyecatcher is, en op vele manieren inzetbaar is voor particulieren, forenzen, of voor zakelijke doeleinden om de Drymer in te zetten als marketingtool. De bekapping is namelijk volledig naar eigen wens te stylen in verschillende kleuren, logo’s en teksten.
Op deze manier kan de Drymer volledig in uw eigen huisstijl van het bedrijf geleverd worden.
Bij de Drymer Business zijn vele opties mogelijk om de Drymer volledig bij uw behoeften aan te kunnen laten sluiten. Zo kan er gekozen worden uit knipperlichten, een remlicht, lederen stoelbekleding, smartphone houders, en nog vele varianten.
Standaard is de Drymer Leisure uitgerust met een interne accu welke niet uitneembaar is. De accu zit in het frame verzonken. Het is wel mogelijk om hierbij een externe accu te gebruiken, welke in een tas wordt geleverd die aan de stoel te bevestigen is. Op deze manier kunt u altijd en overal waar u maar wilt de accu opladen.
Dit model is uitgerust met een Crystalyte 250 Watt elektromotor (borstel loos), welke wordt aangestuurd middels een rotatiesensor. Naar aanleiding daarvan zal de motor u elektrisch ondersteunen. Standaard is de Drymer Business uitgerust met een computersysteem waarbij u de mate van ondersteuning kunt instellen naar eigen wens middels het display.
Website innovatie http://www.drymer.nl/onze-fietsen/drymer...
Noodzaak en belang van deze innovatie Mede door het dichtslibben van grote steden, mileuzones, het afsluiten van steden, en de gezondheidstrend zijn forenzen op zoek naar andere alternatieven dan de auto om zichzelf te kunnen verplaatsen. De Drymer Business vult het gat op tussen de auto en de fiets. Het voordeel van droog overkomen, in stijl, zonder een grote inspanning te leveren zijn de grootste voordelen van de Drymer Business. De Drymer Business heeft mede door het ingenieuze kantelsysteem een hoge zitpostitie weten te bereiken waardoor verplaatsing tussen het overige verkeer geen risico is.
Vanzelfsprekend neemt de Drymer minder ruimte in de binnenstad en stoot zij geen vervuilende stoffen uit. Wettelijk gezien is de Drymer een fiets, dit brengt verschillende voordelen met zich mee zoals geen verplichte verzekering, geen rijtuigen belasting, en geen helmplicht.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het ingenieuze kantelsyteem is nieuw in de fietswereld, maar ook in de wereld van motorisch aangedreven voertuigen.
Momenteel zijn er weinig tot geen serieuze alternatieven die het gat tussen de fiets en de auto kunnen opvullen.
De Drymer is nieuw op alle fronten, en een serieuze eye-catcher.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact