Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Convious (Kwyck bv)

Convious software

Scherm met prijsbieding voor ticket

Bedrijfsnaam Convious (Kwyck bv)
KvK Nummer 64967743
Website www.convio.us
Beschrijving onderneming Convious software verhoogt de directe online conversie en omzet van onze partners.
Naam innovatie Convious software
Beschrijving innovatie Veel aanbieders zijn te afhankelijk geworden van resellers. Prijs- en merkerosie en een slechte klant relatie zijn een groot probleem. Wij hebben een whitelabel software oplossing ontwikkeld waarmee wij dynamic pricing 2.0 toepassen voor leisure aanbieders. Consumenten kunnen zelf de prijs noemen die zij bereid zijn te betalen. Door middel van het meten en analyseren van de geplaatste biedingen, de drukte in het park, het weer, de gemiddelde prijzen die de aanbieder wil behalen beslist ons algoritme of de bieding wordt geaccepteerd. Dit op een discrete manier. Het is een één op één relatie waarbij nooit zichtbaar is voor welke prijzen tickets zijn verkocht. Onze software kan door middel van één regel code binnen één minuut worden geïntegreerd in elke website van leisure partijen die tickets aanbieden.
Website innovatie Onze software is onder andere zichtbaar ...
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel aanbieders zijn te afhankelijk geworden van resellers zoals veiling- en daily deal sites. Wij geven onze aanbieders de kracht weer terug. We hebben bij Sea Life Scheveningen de online omzet met 130% verhoogd met een ROI van 1220%.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij beheersen de gehele verkoop funnel van onze aanbieders. We hebben onze eigen ticketing backend. We maken gebruik van machine learning en persuasive marketing. We passen conversational commerce toe door ons zelf ontwikkelde chatbot welke de verkoop ondersteunt. Onze software is binnen 5 minuten up and running en zeer schaalbaar. Er bestaat nog niets vergelijkbaars. We gaan nu internationaal verder uitrollen met onder andere Merlin Entertainments en Aspro Parks.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact