Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Coatcontrol BV

Coatcontrol verf op rol

Bedrijfsnaam Coatcontrol BV
KvK Nummer 64979253
Website http://www.coatcontrol.nl/
Beschrijving onderneming Coatcontrol produceert revolutionaire zelfklevende high performance coatings, duurzame zelfklevend verf op rol.
Naam innovatie Coatcontrol verf op rol
Beschrijving innovatie Deze zelfklevende high performance coating brengt extreem duurzame en flexibele lak 2 dimensionaal aan op zowel kunststof, aluminium als houten ondergronden. Dit wordt gerealiseerd door de toepassing van een high performance coating technologie met een boven gemiddelde kras en stootvastheid in combinatie met een interne wapening van een non-woven vezel. Hiermee krijgen alle ondergronden een duurzame bescherming (ISO 4892-3) van minimaal 15 jaar met een traditioneel geverfde / gepoedercoate uitstraling. Te produceren in elk kleur type (Ral, NCS, Sikkens, metelics etc), hoeveelheid en afwerkingsoptie, mat, glans, zijde-glans, of hoog-glans. De coating is damp doorlatend en duurzaam elastisch, de ondergrond structuur blijft zichtbaar, waardoor het tevens geschikt is voor houten ondergronden.
Milieu vriendelijk;
1) voor de applicateurs is er bij het aanbrengen in verhouding tot verf bij schilders, geen gezondheidsgevaar, omdat er geen oplosmiddelen vrijkomen.
2) Daar waar in een cyclus van 15jaar onderhoud met traditionele verf, in de regel 3 keer het milieu belast wordt met een onderhoudsbeurt, is dat nu met de folie van Coatcontrol nog maar 1 keer het geval.
3) De vervanging van kunststof en aluminium kozijnen en gevelbekleding kan nu uitgesteld worden, door ze te ‘pimpen’ met Coatcontrol. Waarmee milieu belastende vervanging op esthetische gronden kan worden uitgesteld.

Gebruiksvriendelijk / economisch;
-Direct na het aanbrengen is het behandelde oppervlak droog en meteen klaar voor gebruik. Geschikt voor verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, gevangenissen, hotels en andere continue publieke gebouwen
-De applicatie spaart per onderhoudsbeurt een tot twee arbeidsgangen uit in vergelijking met schilderen.
-Regen direct na het aanbrengen heeft geen invloed op de Coatcontrol.
-Het aantal werkbare weken voor buiten werk per jaar neemt toe, doordat men geen rekening hoeft te houden met droogtijd.
-Bij schade kan dit volledig onzichtbaar hersteld worden. Afhankelijk van de type en grootte van de schade kan deze worden overgeplakt of met dezelfde kleur verf worden overgeschilderd/aangetipt.

Onderscheidende voordelen tov PVC folies zijn;
-Coatcontol bevat geen weekmakers
-Coatcontrol krimpt niet.
-Coatcontrol heeft een hoge duurzaamheid op het gebied van kleur-, kras- en stootvastheid. (ISO 4892-3)
-Coatcontrol is in alle RAL, NCS, metalic, etc etc kleuren te verkrijgen
-Coatcontrol is in kleine aantallen leverbaar v.a. 1 rol; 1 x 12 m2
-Coatcontrol is een zelfklevende verf/lak, waardoor het eindresultaat er ook uitziet als geschilderd of gepoedercoat. Waardoor o.a. kunststof ondergronden zoals kunststof kozijnen tot leven komen.
-Coatcontrol heeft een elastische rek, zodat het toepasbaar is op hout
-Coatcontrol geeft 12 jaar garantie op haar product
-Coatcontrol heeft een mobiele garantie service die zelf alle afleveringen binnen 3 maanden na het aanbrengen ter plekke controleert en daarna pas fabrieksgarantie op haar producten verleent.


Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Kunststof, aluminium en houten kozijnen en gevelpanelen kunnen ge-‘pimpt’ worden en met een levendige uitstraling weer een nieuwe periode esthetisch functioneren. Zwaar UV-belastende geveldelen kunnen duurzaam worden onderhouden met een levendige uitstraling. Dat geldt ook voor andere kunststof, aluminium en houten producten buiten de bouwsector. Zowel voor extern als intern gebruik.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen ander vergelijkbaar verfproduct op de markt.

De producten waartussen Coatcontrol zich positioneert zijn, vloeibare verf en PVC folies. Waarmee het een totaal nieuwe markt creëert en met beiden productlijnen een overlap heeft. Tevens voorzien wij in het samenbrengen van deze twee branches

Coatcontrol helpt het tekort aan vakmensen/schilders in de toekomst opvangen voor de onderhoudsbranche

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact