Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Castor EDC

Castor EDC

Toepassing getoond op scherm van een laptop

Bedrijfsnaam Castor EDC
KvK Nummer 54723655
Website https://castoredc.com
Beschrijving onderneming Een snel groeiende medtech startup in Amsterdam met hoogopgeleide, gemotiveerde werknemers die impact willen hebben op de wereld.
Naam innovatie Castor EDC
Beschrijving innovatie Een online applicatie waarmee onderzoekers eenvoudig een hoge kwaliteit database kunnen opzetten voor het verzamelen van medische data.

Niet alleen maken wij het eenvoudig en betaalbaar om hoge kwaliteit data te verzamelen in de medische sector, wij gaan individuele onderzoekers helpen beter onderzoek te doen en meer internationaal samen te werken. Door middel van machine learning gebruiken wij de "wisdom of the crowd" om het individu te adviseren en ondersteunen.

Wij halen het maximale uit elke onderzoeker wereldwijd, en maken daarmee medische onderzoek goedkoper, nuttiger en sneller effectief. Wij gaan het huidige proces van medische onderzoek volledig vernieuwen. Geen PDFs meer, die door dure journal worden beschermt, maar ruwe, open, gestandaardiseerde data, met crowd sourced analyses die voor iedereen toegankelijk zijn.
Website innovatie http://fastmovingtargets.nl/episodes/der...
Noodzaak en belang van deze innovatie 85% van medische onderzoeksgegevens worden nooit hergebruikt. Dit komt doordat datakwaliteit vaak slecht is, data niet gestandaardiseerd zijn en ontoegankelijkheid is voor anderen.

Castor Electronic Data Capture (EDC) maakt het voor onderzoekers mogelijk gestandaardiseerde gegevens van hoge kwaliteit aan de bron te verzamelen en beschikbaar te stellen aan anderen. Castor is het meest gebruiksvriendelijke en betaalbare EDC ter wereld en wordt gebruikt door meer dan 7800 gebruikers in meer dan 2000 studies.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen enkel platform in de wereld wat op deze manier kijkt naar de toekomst van medisch onderzoek. Concurrenten focussen op winst, wij focussen op een fantastisch product wat de kwaliteit van medisch onderzoek wereldwijd voorgoed verandert.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact