Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

CV PITH-Solutions UA

PITH-systeem

PITH-systeem

Bedrijfsnaam CV PITH-Solutions UA
KvK Nummer 58933212
Website www.pith-solutions.com
Beschrijving onderneming PITH-Solutions is een organisatie die producten ontwikkeld en hiermee het veilig werken op hoogte voor mensen efficiënter en veiliger maakt
Naam innovatie PITH-systeem
Beschrijving innovatie De duurzame innovatie van het PITH-systeem voorkomt dat mensen van het dak vallen. Het is ontwikkeld voor daken lager dan 4 meter omdat is nu nog geen product voor wat aan de wetgeving voldoet. Maar je kunt met dit systeem een eengezinswoning geheel beveiligen. Daarnaast is het toepasbaar in verschillende branches waaronder o.a. scheepvaart en luchtvaart.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Er is wetgeving voor het veilig werken op hoogte maar nog geen product buiten de reguliere steigers wat mensen efficiënt en goed kan beveiligen tegen lage kosten. Gebouw eigenaren kunnen naast uitsluiting van aansprakelijkheid ook nog meer rendement op het vastgoed realiseren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie is geheel nieuw en vanuit een andere gedachte als traditionele producten bedacht. “ De luchthaak” en bied de hoogste veiligheid tegen laagste kosten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact