Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Biddle BV

Comfort luchtgordijn model SensAir

Comfort luchtgordijn model SensAir

Bedrijfsnaam Biddle BV
KvK Nummer 01038514
Website www.biddle.nl
Beschrijving onderneming Al bijna 60 jaar produceert en levert Biddle wereldwijd innovatieve klimaatoplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling en klimaatscheiding.
Biddle in een in Kootstertille (Friesland) gevestigde onderneming, waar jaarlijks vele klimaatproducten de fabriek verlaten. De hoofdproducten van Biddle zijn comfort- en industrie-luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren.
Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van klimaatoplossingen op maat en kan zich met recht uw partner in elke stap van het proces noemen.
Naam innovatie Comfort luchtgordijn model SensAir
Beschrijving innovatie De SensAir omvat alle kennis die Biddle in de afgelopen 60 jaar heeft opgedaan op het gebied van klimaatscheiding.
Energiezuinig en comfortabel
De SensAir boven de deuropening zorgt voor hoge energiebesparingen en een comfortabel binnenklimaat door een slimme combinatie van vier technologieën. De i-sense infrarood technologie verzamelt de binnen- en buitentemperatuur door de omgeving rondom de deuropening zorgvuldig te scannen. De intelligente CHIPS-technologie vertaalt dit in de juiste instelling en de bewezen Controlled Air strength en gepatenteerde gelijkrichtertechnologie creëren de perfecte klimaatscheiding. Hierdoor is de SensAir continu goed ingesteld, zodat de ruimtetemperatuur altijd op het gewenste niveau blijft en de energiebesparingen maximaal zijn.
Website innovatie https://www.biddle.nl/nl/producten/comfo...
Noodzaak en belang van deze innovatie Mede door de nieuwe I-sense infrarood technologie kunnen er hoge energiebesparingen gerealiseerd worden (tot 94% in een deuropening (bron TNO)), terwijl het comfort in het gebouw gewaarborgd blijft. Om die reden kan dit product/deze innovatie een goede bijdrage leveren aan het verduurzamen van bestaand vastgoed, maar uiteraard ook bij nieuw te bouwen gebouwen.
De besparingsresultaten kunnen vooraf berekend worden en nadien gemonitord worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De unit is voorzien van diverse gepatenteerde technologieën. De volledig automatische regeling maakt het werkelijke verschil. De nieuwe I-sense technologie levert een belangrijke bijdrage aan de nauwkeurigheid van de regeling. Toerental en capaciteit worden onafhankelijk van elkaar geregeld, om zodoende een flinke energiebesparing te kunnen realiseren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact