Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Berlingr Automatiseringstechniek BV

FS-series

FS-series, Flexible Solutions

Bedrijfsnaam Berlingr Automatiseringstechniek BV
KvK Nummer 51339994
Website www.berlingr.com
Beschrijving onderneming Berlingr Automatiseringstechniek is een machinebouwer gespecialiseerd in vloeistofhandling en robotisering. De partner die eisen en wensen vertaalt naar toekomstbestendige, gerobotiseerde en modulaire automatiseringsoplossingen.
Naam innovatie FS-series
Beschrijving innovatie De FS-series, Flexible Solutions is een door Berlingr ontwikkeld modulair platform dat robotisering voor MKB bedrijven laagdrempeliger moet maken. Vanuit een basis frame hebben wij een systeem ontwikkeld dat modulair uit te bouwen is met diverse typen, merk onafhankelijke, robots tot een payload van 20kg.
Door deze opzet zijn wij in staat snel en betaalbaar robot oplossingen te bouwen voor diverse werkzaamheden zoals sorteren, handeling, assemblage, picken en packen eventueel in combinatie met vision.
Het compacte design maakt tevens de oplossing mobiel waardoor het eenvoudig is in te passen in diverse situaties binnen het bedrijfsleven. Eenvoudig te verplaatsen door middel van een palletwagen die in elk bedrijf voor handen is. Gebruik de modulaire cel, daar waar behoefte is aan capaciteit.

Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Deze innovatie maakt robotisering laagdrempelig en betaalbaar voor MKB toepassingen. Mogelijkheden mbt lease en verhuur zijn op termijn ook mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Robotcellen zijn over het algemeen maatwerkoplossingen ingericht voor 1 taak. Ons concept neemt door de modulaire aanpak een groot gedeelte van het maatwerk weg waardoor dit concept voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. De mobiliteit van het systeem maakt het concept nog multifunctioneler en niet beperkt tot het uitvoeren van slechts 1 taak.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact