Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

AttachingIT

Veilig mailen

Screenshot mailclient

Bedrijfsnaam AttachingIT
KvK Nummer 61779563
Website www.attachingit.com/nl
Beschrijving onderneming Ons bedrijf richt zich al geruime tijd op het veiliger maken van e-mail. Zodoende hebben wij het onze taak gemaakt om bedrijven bewust te maken van de zwakheden en gevaren van e-mail.
Naam innovatie Veilig mailen
Beschrijving innovatie AttachingIT maakt op een zeer eenvoudige manier e-mail weer veilig voor alle bedrijven.

Onze dienst is:

1. Directe is direct geïntegreerd in Outlook waardoor de bestaande werkprocessen niet onderbroken hoeven te worden.

2. Alle bijlagen worden met AttachingIT verzonden. Dus ook wanneer iets met de standaard paperclip wordt geselecteerd. De gebruiker hoeft niet meer bewust een keuze te maken. Hierdoor minimaliseer je tevens de ''human error''.

3. Wij stellen niet alleen onze gebruikers, maar ook hun externe contacten die wellicht nog geen gebruik maken van AttachingIT, in staat om veilig data te verzenden. Middels het doen van een upload request, bieden wij de mogelijkheid data altijd veilig te kunnen ontvangen. Hierdoor hoeven ook voor binnenkomende bestanden geen onveilige oplossingen zoals Wetransfer of Dropbox te worden gebruikt.

4. In vergelijking met traditionele PGP encryptie vereist onze end to end encrytpie geen additionele software installatie aan de kant van de ontvanger.

6. De gebruiker kan zeer eenvoudig direct vanuit de Outlook cliënt de beschikbaarheid van de bijlagen instellen of documenten ontoegankelijk maken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Ontwikkelingen rondom digitalisering, en internationalisering brengen grote privacy vraagstukken met zich mee. Door de digitalisering staat er steeds meer privacygevoelige data online en zijn er nieuwe en striktere maatregelen (de meldplicht datalekken en GDPR) nodig om persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie beter te beschermen. Wereldwijd worden er per minuut meer dan 156 miljoen e-mails verzonden, terwijl het in essentie één van de onveiligste communicatiemedia ter wereld is. De technologie achter e-mail is dusdanig verouderd met als resultaat dat het te kwetsbaar is geworden voor bedreigingen van buitenaf (cyber threats). Dit maakt onze innovatie tot een vereiste binnen iedere organisatie met medewerkers die toegang hebben tot een mailaccount.

Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een grote uitdaging bij het ontwikkelen van een product als AttachingIT is dat een grote mate van veiligheid vaak ten koste gaat van het gebruiksgemak, of andersom.

Bij AttachingIT zijn we erin geslaagd om de gebruiker zo min mogelijk te belasten, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van de dienst.

Het versturen van een beveiligde e-mail met AttachingIT is net zo eenvoudig als het versturen van een standaard e-mail!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact