Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Anti-Fraud Company

Meld een Vermoeden

Beginscherm van de app Meld een Vermoeden

Bedrijfsnaam Anti-Fraud Company
KvK Nummer 67283616
Website http://antifraud.company/
Beschrijving onderneming De kernactiviteit van Anti-Fraud Company is het tegengaan van fraude en fouten met behulp van intuïtieve software oplossingen. De belangrijkste markt voor de producten die al uitgezet worden door Anti-Fraud Company zijn de gemeenten in Nederland en nationale overheidsinstanties.
Naam innovatie Meld een Vermoeden
Beschrijving innovatie Door het Meld een Vermoeden platform kan de politie beter samenwerken, communiceren en gegevens uitwisselen op één plek. Zo wordt er door deze partijen gezamenlijk een dossier opgebouwd en kan fraude op grote schaal efficiënter worden opgelost. Deze SaaS oplossing is vernieuwend in de markt, omdat een vernieuwde en digitale vorm van samenwerking mogelijk wordt gemaakt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Er wordt steeds vaker gefraudeerd en het detecteren en oplossen hiervan wordt door dit platform op een geïntegreerde aanpak mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Momenteel zijn er bij de overheidsorganisaties veel stand-alone oplossingen, echter gaat dit platform over meerdere instanties. Hierdoor kunnen verschillende instanties samen investeren in een betere oplossing en wordt samenwerken mogelijk gemaakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact