Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Aerobotica

Kratos x8

Kratos x8

Bedrijfsnaam Aerobotica
KvK Nummer 62616862
Website http://www.aerobotica.nl
Beschrijving onderneming Aerobotica is een familie bedrijf wat gestart is door de kennis te bundelen van vliegtuigtechniek, economie en productontwikkeling. We richten ons op de internationale markt, maar hechten ook zeker waarde aan de Nederlandse markt
Naam innovatie Kratos x8
Beschrijving innovatie Kratos X8 is een drone die ontwikkeld is voor professionals. Door het draagvermogen van wel 10 kg en de modulariteit kan de Kratos voor verschillende opdrachten ingezet worden. Modules worden op maat ontwikkeld afhankelijk van de eisen van de klant, wat elke verkochte drone weer uniek maakt. Doordat ook de armen modulair zijn, kan de drone binnen 1 minuut gemonteerd worden of gedemonteerd voor het beste transport.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=Xy9-8qEq...
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel plaatsen moeten geinspecteerd worden, gerepareerd worden of zijn toe aan vervanging. Door een drone deze klusjes op te laten knappen kunnen veel gevaarlijke situaties vermeden worden, met name op grote hoogte. door de modulariteit kan de drone steeds aangepast worden, waardoor er slechts 1 drone nodig is voor verschillende taken die uitgevoerd moeten worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige drone ontwikkelaar in Nederland die drones op maat ontwikkeld. Tel daar bij op een payload van 10 kg en je hebt een uniek product.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact